Jak w temacie - materiał własny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To dalej kibel.
Tak, musze napisac hejt czy jak to sie teraz mowi.
Bo mogles kupic zwykly motocykl z biegami, a nie kibel.
Tak, musze napisac hejt czy jak to sie teraz mowi.
Bo mogles kupic zwykly motocykl z biegami, a nie kibel.
Sowa leciała do Hogwartu
Hejtujecie chłopakowi skuter, a to już nie byle chińczyk V max 45 km/h. Widać, że prędkość dość spora, więc jakby pieprznął w tego ptaka to mogłoby być ciekawie. Tak się składa, że jak się przy głupich 50 km/h walnie większego owada miejscem nieosłoniętym to można to nieźle odczuć, ale co wy możecie wiedzieć jak tylko w puszkach siedzicie.
@fabiothethird, dokładnie! Skuterkiem przy 60/65kph jebnąłem w bąka klatą. Bolało jak skurwysyn, bąk się rozbabrał na koszulce, a na drugi dzień miałem solidnego siniaka ;/ wolę nie wiedzieć co by było po uderzeniu gołębia z prędkością ponad 100kph.
@up no to sie jezdzi w kurtce i sprzecie a nie tylko kaksu bo taki wymog...
Zawsze jak wychodzilem pojezdzic na motocyklu to kurtka, kask, spodnie, buty i rekawiczki (motocyklowe oczywiscie) i nie wazne jaka pogoda - moglobyc +15 a moglo byc +30
Zawsze jak wychodzilem pojezdzic na motocyklu to kurtka, kask, spodnie, buty i rekawiczki (motocyklowe oczywiscie) i nie wazne jaka pogoda - moglobyc +15 a moglo byc +30
jak masz dobry kask to huja ci sie stanie tylko huk jest glosny,wiem bo dostalem przy 100,na szybce nawet rysy nie bylo...no ale kask nie kosztowal 50 zl w biedronce
Jebany gołump nie paczył we lusterka. To on nie wie, że motury som wszendzie?
xbandzior napisał/a:
ile ten chiński kibel wyciąga?
W tym ,,chińskim Kiblu,, udało mi się zamknąć licznik czyli ok 140 km/h także jak na kosiarke, szlifierkę, chiński kibel itp. to ja wcale nie narzekam
Cytat:
Yamaha Majesty 125 zrobiona na 180 cm3
I na chuj....
Cytat:
W tym ,,chińskim Kiblu,, udało mi się zamknąć licznik czyli ok 140 km/h także jak na kosiarke, szlifierkę, chiński kibel itp. to ja wcale nie narzekam
To tak jak ze starymi muscle carami. Wjebiesz silnik, ale hamulce i zawieszenie chuja warte.
Tylko muscle cary przeważnie są ładne.............
No, no. Odkurzaczem tak popieprzać, ryzykant jebany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów