Zdarzenie miało miejsce w Australii, młody mężczyzna ukradł torebkę pewnej kobiecie w centrum handlowym, po czym ruszył w stronę wyjścia. I może wszystko byłoby dobrze gdyby nie fakt, że zamiast swobodnie wybiec na ulicę, jebnął w szybę po czym nie mógł się już podnieść. Kolega starał się jeszcze pomóc ale nie było to takie łatwe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Zdarzenie miało miejsce w Australii, młody mężczyzna ukradł torebkę pewnej kobiecie w centrum handlowym, po czym ruszył w stronę wyjścia. I może wszystko byłoby dobrze gdyby nie fakt, że zamiast swobodnie wybiec na ulicę, jebnął w szybę po czym nie mógł się już podnieść. Kolega starał się jeszcze pomóc ale nie było to takie łatwe
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koleś robił crash testa:D
Złodzieje, to bezmózgie kurwy, to co się dziwić, że nie wie które to drzwi... Swoją drogą zajebiście wytrzymałe... Podejrzewam, że gdyby się rzuciło cegłą to budynek by się zapadł...
przyjebał jak dzik w sosnę.
Ojej kurwa wielcy znawcy poprawnej polszczyzny, szczerze mam w daleko w dupie wasze wywody, możecie już iść po cycusia
QUASWERT -co dupisz, że masz nasze wywody głęboko w dupie - jak zmarnowałeś swój czas by próbować się usprawiedliwić jakimś linkiem do słownika - czym jeszcze bardziej się pogrążyłeś. Wiec dupc, że masz to w dupie.
Chuj Cie obchodzi mój czas, niektóre osoby zmarnowały mi parę lat życia, więc 2 minuty mi jebie.
Pięknie wypierdolił w tą szybe mordą, aż monitor oplułem ; D Coś jak z tym złodziejem, który ciągnąl drzwi, które wystarczyło popchnąć Mwhahahaha
QUASWERTY napisał/a:
Chuj Cie obchodzi mój czas, niektóre osoby zmarnowały mi parę lat życia, więc 2 minuty mi jebie.
mnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów