Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten głaz nie spadł sam z siebie (kilka metrów od budynku), tylko został rzucony z dachu przez autochtoniczną gimbazę.
A może po prostu jakiś cygan sobie zrobił chwilę przerwy na kanapkę i mu wypadła z rąk, bo właściciel mieszkania wrócił wcześniej?
@up Gdyby choć jeden z tych tematów był interesujący, ale to są generyczne filmy z wypadków i pobić. Nic ciekawego.
O tym, czy coś jest ciekawe, decyduje niebanalność.
No kurwa to w takim razie twoje wstawki są aż tak niebanalne, że nikt ich nie chce oglądać, wszystko wpierdolone w suchary albo do klopa Pewnie pisałeś ten komentarz w monoklu i cylindrze koneserze sadyzmu Żal dupe ściska po prostu i tyle. Nie podobają się wstawki to nie odpalam. Tak jak z twoimi wrzutami robi 90% Sadola
@up Gdyby choć jeden z tych tematów był interesujący, ale to są generyczne filmy z wypadków i pobić. Nic ciekawego.
O tym, czy coś jest ciekawe, decyduje niebanalność. Wypadki, pobicia i morderstwa już dawno powinny mieć na tym portalu tematy zbiorcze, a z przesiewu powinny zostawać tylko takie, w których jest naprawdę coś ciekawego, nietypowego, niezwykłego. Jasne, ktoś powie: każda śmierć jest wyjątkowa... A chuj jak słonia nos, a nie wyjątkowa. Śmierć jest banalna. Chcesz poczuć śmierć? Otwórz sobie zamrażalnik i wyciągnij golonkę, a potem zamknij oczy i pocałuj. Taka jest śmierć. Natomiast jeśli ktoś umiera przez wybuch szambowozu albo słup uliczny spada na bogu ducha winnego przechodnia albo chociaż paralotniarz pada ofiarą orła z przerostem ambicji... O, takie coś byłoby ciekawe A resztę może wreszcie mądry mod posłałby do zbiorczych...
Jesteś tutaj nie od dziś, coś tam nawet czasem wrzucasz, a nadal chyba nie rozumiesz ideii tej strony. Sam napisałeś, że każda śmierć jest wyjątkowa, ja od siebie dodam, że każdy wypadek, pobicie, czy inna rzecz wpasowująca się w czarne klimaty tej strony też ma w sobie coś unikalnego. No i od tego jest sadol, żebyśmy sobie takie materiały mogli oglądać. Jak dla ciebie to wszystko jest już nudne i powtarzalne, to może pora zmienić serwis rozrywkowy - kwejk jest niedaleko.