Angielski na poziomie IELTS band score 5
sadystyczne bo teraz fejsbuk rucha w dupę wszystkich którzy za dużo informacji udostępnili o swoim nędznym "rzyciu"
PS: facobook to żydowsko-masońsko-czeski spisek!
ta, te debile co udostepniają większość swoich danych i wrzucają pizdyliard zdjęć kopiują potem jakiś chujowy tekst, myśląc że ich "uchroni" przed "fejsbukowym spiskiem" mającym na celu ujawnienie danych każdego użytkownika
zakładając konto, musieli zaakceptować regulamin w całości, a nie tylko jego jakąś wybraną część, z której większość użytkowników tejże strony i tak nie przeczytało...
kto korzysta z fejsbuka ten pizda
facebook.com/odlewadoprawa/?fref=tsI wuj z tym, że fejsbuk handluje waszymi danymi. Robią to nawet nasze ukochane urzędy, zusy krusy itp itd. Skąd niby firmy zewnętrzne wiedzą o założeniu przeze mnie firmy po 2 dniach od chwili złożenia dokumentów w urzędzie? Od razu dostałem spam na adres założony tylko na potrzeby firmy, nawet w banku go nie podałem. Handel naszymi danymi jest już tak rozpowszechniony, że nie jesteśmy w stanie od tego uciec, chyba, że zamieszkamy na Syberii w drewnianej chatce bez prądu...
kto korzysta z fejsbuka ten pizda