Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baba babą ale tutaj miała rację. Na rondzie bez wyznaczonych pasów ruchu, jeśli zmieniasz pas na prawy ustępujesz pierwszeństwa przejazdu pojazdom z prawej. Zasada prawej ręki obowiązuje.
Prziecież ona miała znak ustąp pierwszeństa. Nie odzywaj się na temat, na który nie masz pojęcia. Wracając do tematu mi baba centralnie wjechała przed maskę z lewego pasa jak jechałem na drugi zjad prawym pasem i jeszcze z pretensjami ''nie widzisz gówniarzu, że mam kierunkowskaz'' Ale dostała zjebę, oczy jak 5zł zamknęła ryło i pojechała dalej.
nie masz racji. Kobieta miała znak nakazujący ustąpienie pierwszeństwa przejazdu. Chodzi ci zapewne o sytuację, w której jeden jedzie lewym pasem, drugi prawym i obaj chcą wjechać na środkowym. Tutaj czegoś takiego nie było.
Ta lacha powinna ustąpić pierwszeństwa, gościu ewidentnie zmienił pas na prawy zgodnie z zasadami poruszania się po takim rondzie - zaraz za zjazdem poprzedzającym ten docelowy, by jechać bezkolizyjnie z innymi uczestnikami ruchu. Martwi mnie nieco ilość osób, które ją bronią - nie chciał bym was kiedyś spotkać na skrzyżowaniu...
Mieszkam koło podobnego ronda, tylko ma pasy oddzielające. Co tu się odpierdala to nie mam pytań. Albo burak stanie na lewym bo nie ma jak zjechać, albo janusz passatem jedzie zewnętrznym pasem dookoła z włączonym lewym kierunkowskazem. Ukraińcy to całkiem zestawem się na pasie nie mieszczą tylko przejeżdżają jak chcą.
Pasażerka chciała uspokoić zwaśnione strony "no już dziewczyny zamknijcie sie "
Jedno z wielu rond z 2 pasami w Radomiu. Niestety większość kierowców nie umie po nich jeździć. Wiele razy kierowcy zjeżdżali mi drogę, a niektórzy nawet trąbiili chcąc z lewego pasa wyjechać z ronda sądząc, że to oni mają pierwszeństwo.
Bo w Polsce jakiś kurwa debil te ronda projektuje. Polecam Irlandię jako przykład pięknie zorganizowanych dróg z masą rond - pierwszy raz w życiu wsiadłem za kółko po prawej stronie nawet nie wiedząc, czy z prawej, czy z lewej ma ktoś pierwszeństwo i od razu śmigałem po ichniejszych rondach jakbym się tam urodził. Można? Kurwa jasne, że można! Tych cweli co "projektują" polskie ronda nadziałbym na końskiego bolca, banda jebanych kretynów! Nawet tak głupia dupa powinna bez problemu dowieźć dzieciaki do szkoły czy pojechać na zakupy, co w przypadku tej radosnej twórczości drogowej umysłowej parówy jest kurwa niemożliwe, kolejny film to udowodnił. Chuj mnie strzela jak widzę na co idą nasze pieniądze. Na jedno porządne rondo budują dwa potworki, no kurwa brawo!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów