Jakież to popularne wśród nacjonalistów i wszelkiej masy faszystów - walczyć tylko z bezbronnymi, do gazu zapędzać bogu ducha winnych ludzi. No po prostu kwintesencja tej ideologii.
Ale ten co do gazu prowadził to narodowy SOCJALISTA...
@up
Narodowy socjalista, nacjonalista, ulubieniec skrajnej prawicy na całym świecie.
socjalista - prawica
Jakież to popularne wśród nacjonalistów i wszelkiej masy faszystów - walczyć tylko z bezbronnymi, do gazu zapędzać bogu ducha winnych ludzi. No po prostu kwintesencja tej ideologii.
Najlepszym tego przykładem jest sprzeciwianie się aborcji przez konserwatystów.
Wypowiedź Winnickiego do Hartmana...
Ja sobie ostatnio tak stwierdziłem, że frustracja lewicy... można ją mierzyć w adolfach. To znaczy jak lewica jest bardzo sfrustrowana to wtedy właśnie pojawia się Hitler, pojawia się faszyzm, pojawia się nazizm. To wszystko co nie jest lewackie, lewicowe jest faszystowskie. Myślę, że za tą wypowiedź to panie profesorze... tak 6 na 10 w skali adolfów.
... ja wypowiedź ellsworth'a oceniam na 8 adolfów.
Czy to jest strona polskiej lewicy?
Tylko spójrzcie na te patriotyczne kolaże nazizmu z polskim nacjonalizmem. Jak to wszystko ciekawie się ze sobą komponuje.
nacjonalista - prawica.
Idąc twoją logiką Stalin tez był nazistą bo lubił socjalizm a jego propaganda mówiła o budowie wielkiego narodu radzieckiego... Jak to wyjaśnisz...?
Ba... Idąc twoją logiką jeśli czujesz się europejczykiem albo ziemianinem to też jesteś nazistą bo lubisz socjalizm i jesteś za siłą narodu europejskiego/ziemskiego.
Idąc twoją logiką Stalin tez był nazistą bo lubił socjalizm a jego propaganda mówiła o budowie wielkiego narodu radzieckiego... Jak to wyjaśnisz...?
Ba... Idąc twoją logiką jeśli czujesz się europejczykiem albo ziemianinem to też jesteś nazistą bo lubisz socjalizm i jesteś za siłą narodu europejskiego/ziemskiego.
Jesteś tępy, czy tylko udajesz?