18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
patryk1 2010-07-06, 16:56
O co chodzi ? wpisuje adres stronki i mi ona wyskakuje normalnie :/ no i nic nie ma jakiegos arsenalu zeby cos rozjebac
Zgłoś
mateyko44 2010-07-06, 16:57
koniec dla onanistow www.redtube.com:D
Zgłoś
B................g 2010-07-06, 17:14
mateyko44 napisał/a:

koniec dla onanistow www.redtube.com:D

Jak dla mnie to link dla strony o tematyce "hard" na portalu.
Zgłoś
_InVictus_ 2010-07-06, 17:16
patryk1 napisał/a:

O co chodzi ? wpisuje adres stronki i mi ona wyskakuje normalnie :/ no i nic nie ma jakiegos arsenalu zeby cos rozjebac

Możliwe że jesteś tą mądrzejszą częścią społeczeństwa internetowego i używasz Mozilly wraz z dodatkiem Adblock oraz Flashblock dlatego Ci to nie chodzi.
Jeżeli natomiast jesteś tą drugą częścią (czyt. idioci) to zainstaluj jakiś flashplayer....
Zgłoś
razhel 2010-07-06, 17:16
Yoshi! Jak śmiałeś! Ja próbowałem naszą klase to mnie przekierunkowało na normalną strone...
Tak więc zniszczyłem strone kosciol.pl/... Nie lubie katoli
Zgłoś
trzelpy 2010-07-06, 17:25
nk.pl i do kości kurwy!
Zgłoś
_InVictus_ 2010-07-06, 17:41
A tak po za tym to od tego zjebanego predatora jest jeszcze bardziej zjebane to:
Kod:
http://www.przeklej.pl/plik/stressrelief-exe-0019vo34ubq4

Zgłoś
777 2010-07-06, 17:54
na wp.pl się wyłącza...

Kirek09 napisał/a:

A tak po za tym to od tego zjebanego predatora jest jeszcze bardziej zjebane to:

Kod:
http://www.przeklej.pl/plik/stressrelief-exe-0019vo34ubq4

ŚWIETNIE, że dajesz linki do stron z wirusami... (na szczęście mam dobrego antiwira)
Zgłoś
DjRicky 2010-07-06, 17:58
to ma tylko jedną, zasadniczą wadę... CZEMU NIE MA WIĘCEJ NARZĘDZI? ;(
Zgłoś
Pabliell 2010-07-06, 19:24
Wirtualna Polska wygrała z niszczycielskim Predatorem...
Zgłoś
axtxn 2010-07-06, 20:10
razhel napisał/a:

Yoshi! Jak śmiałeś! Ja próbowałem naszą klase to mnie przekierunkowało na normalną strone...
Tak więc zniszczyłem strone kosciol.pl/... Nie lubie katoli

ale jestes hardkorowy...
Zgłoś
snake711 2010-07-06, 22:00
polecam w zestawie z justinbiebermusic.com/
Zgłoś
S................s 2010-07-06, 23:11
Chujowe nic się nie zmieniło
Zgłoś
S................k 2010-07-06, 23:29
Fajne
Zgłoś
Szwagier 2010-07-07, 11:43
nk nie da się zniszczyć jest lepsza od predatora
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem