Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:11
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Shadq 2025-01-02, 20:01
Geraldinio napisał/a:

Kanada to jeden z najbardziej stabilnych, najbezpieczniejszych i najbogatszych krajów do życia na świecie. Jak ruskie kurwy zdobędą przewagę w ten 3 wojnie światowej, która właśnie trwa, to właśnie tam spierdalam, w okolice Alaski.

Pierwszy pójdziesz na front rusofobie
Zgłoś
Geraldinio 2025-01-02, 21:23
tomnbb napisał/a:

Inwigilacja, sprowadzanie imigrantów na masową skalę, promocja lewackie zarazy-istny raj na ziemi. Na ucieczkę polecałbym bardziej Australię i Nową Zelandie. Wbrew pozorom tam nie wszystko chce cie zjeść

Zabawne, że w pierwszym zdaniu opisałeś dokładnie rządy pisu ale ni chuja mnie nie namówisz, tam nawet mucha owocówka może mnie zajebać. Wolę "lewacką" Kanadę. Północne regiony są równie mało zaludnione co Australia, więc murzyna czy araba zobaczę co najwyżej w waszych memach. Jedyne co może mnie tam zabić to czarny niedźwiedź, ale jego przynajmniej zobaczę z daleka i zdążę załadować spluwę xd

[ Dodano 2025-01-02, 21:25 ]
Shadq napisał/a:

Pierwszy pójdziesz na front rusofobie

Jestem dumny z bycia rusofobem towarzyszu Zjebanov, to w cywilizowanym świecie zaleta, nie wada, poza tym nie pójdę na front, bo jestem za stary.

aczkolwiek... dronem zrzucającym na ryj granaty rusofilom mógłbym sterować zdalnie, nawet z Kanady...
Zgłoś
Insaner 2025-01-02, 22:46
Geraldinio napisał/a:

Wolę "lewacką" Kanadę. Północne regiony są równie mało zaludnione co Australia, więc murzyna czy araba zobaczę co najwyżej w waszych memach. Jedyne co może mnie tam zabić to czarny niedźwiedź, ale jego przynajmniej zobaczę z daleka i zdążę załadować spluwę xd

A za co planujesz kupić tę spluwę? Jesteś w ogóle pełnoletni? Można sobie zamieszkać na wypizdowie, tylko w większości krajów w takich miejscach nie ma pracy. Dodatkowo nigdy nie będziesz traktowany jako "swój", tylko "obcy" przez rodowitych kanadyjczyków żyjących z dala od wielkich ośrodków miejskich. Nie poprowadzisz tam rodzinnego sklepu czy warsztatu samochodowego. W pobliżu nie będzie szpitala, szkoły, albo kina. Domu za darmo nie dostaniesz. Awionetki do latania do miasta oddalonego o kilkaset kilometrów raczej też Ci nikt nie użyczy.

Wiele osób wcale nie chce mieszkać w metropoliach, ale zmusza ich do tego życie i rynek pracy. Gdyby tak nie było to ludność byłaby rozmieszczona na terytoriach różnych krajów w sposób równomierny. Jako pracownik z polski byłbyś na absolutnym marginesie.
Zgłoś
dwakilo 2025-01-02, 22:48
Vashu napisał/a:

Przypuszczam że nie posiadasz tutaj podstawowej wiedzy, bo byś takich głupot nie pisał.
"Pierre Trudeau and Castro had had a friendship in the 1970s and ’80s, and Pierre and Margaret visited Cuba in 1976."
Trudeau mlody rocznik 1972 bodajże.

Jaki to ma związek z jego nazwiskiem?
Podstawowa wiedza jest następująca: nie ma żadnego związku.
Zgłoś
ellsworth 2025-01-04, 20:30
Geraldinio napisał/a:

Kanada to jeden z najbardziej stabilnych, najbezpieczniejszych i najbogatszych krajów do życia na świecie. Jak ruskie kurwy zdobędą przewagę w ten 3 wojnie światowej, która właśnie trwa, to właśnie tam spierdalam, w okolice Alaski.

hahaha, nie masz bladego pojęcia o tym co piszesz! Kanada stabilna. Kanada bezpieczna. Kanada bogata. hahaha to żeś dowalił!
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-06, 4:48
pazuzu napisał/a:

Tępa dzida myśli że jak obrazi premiera i to nagra to będzie wielką buntowniczka a wyszła na zwykłą prostaczke

Ma prawo, to z niego korzysta. Co się czepiasz? Na cholerę ma do zjeba wyjeżdżać z kulturą, na którą nie zasługuje? Właśnie elegancko się zachowała, bo ograniczyła się tylko do epitetów, a mogła przecież dźgnąć go nożem...
Chociaż chuj wie, jakim wąglikiem tym uściskiem dłoni go zaraziła...
Jedno jest pewne - większość myślących ludzi zgadza się z tą panią i pochwala odważną postawę mówienia prawdy.
Nie każdy jest takim szarutkim lemingiem, jak Ty, Pazuz, co przemyka cichutko, gdy na jego podwórku walczą o zasady. Są jeszcze ludzie, którzy mają honor.
Zgłoś
wooshko 2025-01-06, 11:36
Geraldinio napisał/a:

Panie informatyk aktualizacja muzgu zakończona sukcesem niepowodzeniem. Wojna w sieci 4 wojna światowa, teleporady już nie pomogom. Sperdalać możesz do drugiej jaskini pod kamyczek
Zgłoś
pazuzu 2025-01-06, 12:16
Andrzejas napisał/a:

Ma prawo, to z niego korzysta. Co się czepiasz? Na cholerę ma do zjeba wyjeżdżać z kulturą, na którą nie zasługuje? Właśnie elegancko się zachowała, bo ograniczyła się tylko do epitetów, a mogła przecież dźgnąć go nożem...
Chociaż chuj wie, jakim wąglikiem tym uściskiem dłoni go zaraziła...
Jedno jest pewne - większość myślących ludzi zgadza się z tą panią i pochwala odważną postawę mówienia prawdy.
Nie każdy jest takim szarutkim lemingiem, jak Ty, Pazuz, co przemyka cichutko, gdy na jego podwórku walczą o zasady. Są jeszcze ludzie, którzy mają honor.

Korzysta z prawa? jakiego prawa do bycia burakiem?
Twoje poglądy są jak z Mozambiku czy innego kraju 3 świata coś mi się nie podoba to pójdę podpalę sklep albo kogoś dzgne nożem. Piszesz ze większość zgadza się z tą panią ale to gówno prawda bo koleś został wybrany w demokratycznych wyborach i to dwa razy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem