Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kanada to jeden z najbardziej stabilnych, najbezpieczniejszych i najbogatszych krajów do życia na świecie. Jak ruskie kurwy zdobędą przewagę w ten 3 wojnie światowej, która właśnie trwa, to właśnie tam spierdalam, w okolice Alaski.
Pierwszy pójdziesz na front rusofobie
Inwigilacja, sprowadzanie imigrantów na masową skalę, promocja lewackie zarazy-istny raj na ziemi. Na ucieczkę polecałbym bardziej Australię i Nową Zelandie. Wbrew pozorom tam nie wszystko chce cie zjeść
Zabawne, że w pierwszym zdaniu opisałeś dokładnie rządy pisu ale ni chuja mnie nie namówisz, tam nawet mucha owocówka może mnie zajebać. Wolę "lewacką" Kanadę. Północne regiony są równie mało zaludnione co Australia, więc murzyna czy araba zobaczę co najwyżej w waszych memach. Jedyne co może mnie tam zabić to czarny niedźwiedź, ale jego przynajmniej zobaczę z daleka i zdążę załadować spluwę xd
[ Dodano 2025-01-02, 21:25 ]
Pierwszy pójdziesz na front rusofobie
Jestem dumny z bycia rusofobem towarzyszu Zjebanov, to w cywilizowanym świecie zaleta, nie wada, poza tym nie pójdę na front, bo jestem za stary.
aczkolwiek... dronem zrzucającym na ryj granaty rusofilom mógłbym sterować zdalnie, nawet z Kanady...
Wolę "lewacką" Kanadę. Północne regiony są równie mało zaludnione co Australia, więc murzyna czy araba zobaczę co najwyżej w waszych memach. Jedyne co może mnie tam zabić to czarny niedźwiedź, ale jego przynajmniej zobaczę z daleka i zdążę załadować spluwę xd
A za co planujesz kupić tę spluwę? Jesteś w ogóle pełnoletni? Można sobie zamieszkać na wypizdowie, tylko w większości krajów w takich miejscach nie ma pracy. Dodatkowo nigdy nie będziesz traktowany jako "swój", tylko "obcy" przez rodowitych kanadyjczyków żyjących z dala od wielkich ośrodków miejskich. Nie poprowadzisz tam rodzinnego sklepu czy warsztatu samochodowego. W pobliżu nie będzie szpitala, szkoły, albo kina. Domu za darmo nie dostaniesz. Awionetki do latania do miasta oddalonego o kilkaset kilometrów raczej też Ci nikt nie użyczy.
Wiele osób wcale nie chce mieszkać w metropoliach, ale zmusza ich do tego życie i rynek pracy. Gdyby tak nie było to ludność byłaby rozmieszczona na terytoriach różnych krajów w sposób równomierny. Jako pracownik z polski byłbyś na absolutnym marginesie.
Przypuszczam że nie posiadasz tutaj podstawowej wiedzy, bo byś takich głupot nie pisał.
"Pierre Trudeau and Castro had had a friendship in the 1970s and ’80s, and Pierre and Margaret visited Cuba in 1976."
Trudeau mlody rocznik 1972 bodajże.
Jaki to ma związek z jego nazwiskiem?
Podstawowa wiedza jest następująca: nie ma żadnego związku.
Kanada to jeden z najbardziej stabilnych, najbezpieczniejszych i najbogatszych krajów do życia na świecie. Jak ruskie kurwy zdobędą przewagę w ten 3 wojnie światowej, która właśnie trwa, to właśnie tam spierdalam, w okolice Alaski.
hahaha, nie masz bladego pojęcia o tym co piszesz! Kanada stabilna. Kanada bezpieczna. Kanada bogata. hahaha to żeś dowalił!
Tępa dzida myśli że jak obrazi premiera i to nagra to będzie wielką buntowniczka a wyszła na zwykłą prostaczke
Ma prawo, to z niego korzysta. Co się czepiasz? Na cholerę ma do zjeba wyjeżdżać z kulturą, na którą nie zasługuje? Właśnie elegancko się zachowała, bo ograniczyła się tylko do epitetów, a mogła przecież dźgnąć go nożem...
Chociaż chuj wie, jakim wąglikiem tym uściskiem dłoni go zaraziła...
Jedno jest pewne - większość myślących ludzi zgadza się z tą panią i pochwala odważną postawę mówienia prawdy.
Nie każdy jest takim szarutkim lemingiem, jak Ty, Pazuz, co przemyka cichutko, gdy na jego podwórku walczą o zasady. Są jeszcze ludzie, którzy mają honor.
Panie informatyk aktualizacja muzgu zakończona sukcesem niepowodzeniem. Wojna w sieci 4 wojna światowa, teleporady już nie pomogom. Sperdalać możesz do drugiej jaskini pod kamyczek
Ma prawo, to z niego korzysta. Co się czepiasz? Na cholerę ma do zjeba wyjeżdżać z kulturą, na którą nie zasługuje? Właśnie elegancko się zachowała, bo ograniczyła się tylko do epitetów, a mogła przecież dźgnąć go nożem...
Chociaż chuj wie, jakim wąglikiem tym uściskiem dłoni go zaraziła...
Jedno jest pewne - większość myślących ludzi zgadza się z tą panią i pochwala odważną postawę mówienia prawdy.
Nie każdy jest takim szarutkim lemingiem, jak Ty, Pazuz, co przemyka cichutko, gdy na jego podwórku walczą o zasady. Są jeszcze ludzie, którzy mają honor.
Korzysta z prawa? jakiego prawa do bycia burakiem?
Twoje poglądy są jak z Mozambiku czy innego kraju 3 świata coś mi się nie podoba to pójdę podpalę sklep albo kogoś dzgne nożem. Piszesz ze większość zgadza się z tą panią ale to gówno prawda bo koleś został wybrany w demokratycznych wyborach i to dwa razy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów