18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
twor4ss 2013-03-29, 15:15 2
Stare to, a kurwa dalej głupie... -.-
Zgłoś
becool 2013-03-29, 15:20 1
Śmiali się z Babcią do utraty tchu.Babcia wygrała.......
Zgłoś
przepon 2013-03-29, 15:22 1
dex6969 napisał/a:

szkoda dilda...

Jako facet raczej powinieneś darować sobie takie teksty
Zgłoś
Pogos 2013-03-29, 16:05 4
marecki12 napisał/a:

Niezly Gift, babcie ucieszona

słowo "prezent" było za długie ?
Zgłoś
Lisuuu 2013-03-29, 16:17
od samego poczatku spodziewalem sie jakiegos dildosa czy czegos w tym stylu i przygotowalem sie zeby napisac czy im nie wstyd robic cos takiego i ze to jakas banda idiotek a tu sie okazuje ze babka podeszla do tego z jajem, propsy dla niej za to ze sie nie obrazila tylko smiala ze wszystkimi btw ciekawe czy sobie ulzy czy bedzie lezalo jako pamiatka ^^
Zgłoś
kicsi 2013-03-29, 16:40 1
opossun napisał/a:

kurwa! Ja chce taką babcie!
Moja mnie prawie na stosie spaliła i wydziedziczyła z rodziny jak się dowiedziała, że z chłopakiem bez ślubu mieszkam xD

a chłopak daje radę...?
Zgłoś
yeloneck 2013-03-29, 16:52 1
opossun napisał/a:

Moja mnie prawie na stosie spaliła i wydziedziczyła z rodziny jak się dowiedziała, że z chłopakiem bez ślubu mieszkam xD

Pogratuluj jej czarnogrodu.
Zgłoś
MamWidelec 2013-03-29, 17:00
ta z lewej na drugim planie całkiem fapable
Zgłoś
AdekZbójnik 2013-03-29, 17:12
kurwa, nie wiem czmu, ale wiedział że to będzie kutas...
Zgłoś
kjds 2013-03-29, 17:39
Swoją drogą te laseczki zdrowo popierdolone, pewnie, że niektóre ruchable, ale bądźmy szczerzy - zachowują się jak dziwki... Czyli wszystko się zgadza
Zgłoś
Bridgwater88 2013-03-29, 17:54
stara komunistyczna hamerykanska ropucha !
Zgłoś
Biker50 2013-03-29, 18:07 1
opossun napisał/a:

Musiałem i chuj!
Zgłoś
chrap 2013-03-29, 18:19 2
kjds napisał/a:

Swoją drogą te laseczki zdrowo popierdolone, pewnie, że niektóre ruchable, ale bądźmy szczerzy - zachowują się jak dziwki... Czyli wszystko się zgadza

I właśnie takie jebane przygłupy jak Ty sprawiają, że nawet nasze dzieci jak będą dziadkami/babciami, to nadal nie będą miały do siebie tyle dystansu i radości co ta babcia. Oczywiście żartów i takich prezentów wszystkim robić nie wypada, bo można kogoś urazić, ale jak widać dziewczyny babcie doskonale znają i trafiły idealnie.
Rozpierdala mnie jak czytam tego typu komentarze. Na jakiej podstawie stwierdziłeś, że zachowują się jak dziwki? Dziewczyny ani się nie ruchają za pieniądze, ani nie rozbierają, ani nie zdradzają. Gdzie tu kurewstwo? To jest właśnie ta zaściankowa mentalność - kobieta z wibratorem w dłoni = kurwa. Niestety idioci jak Ty są wyznacznikami tego co moralne, bo krzyczą najgłośniej i w wyniku tego nikt takiej "dziwkarskiej" akcji nie zrobi. Porażka...
Zgłoś
K3NJI 2013-03-29, 19:09
opossun napisał/a:

Nie MOGŁEM, bo jestem kobietą ....

to hujowo bo sie nie szanujesz
Zgłoś
kjds 2013-03-30, 23:23
chrap napisał/a:

I właśnie takie jebane przygłupy jak Ty sprawiają, że nawet nasze dzieci jak będą dziadkami/babciami, to nadal nie będą miały do siebie tyle dystansu i radości co ta babcia. Oczywiście żartów i takich prezentów wszystkim robić nie wypada, bo można kogoś urazić, ale jak widać dziewczyny babcie doskonale znają i trafiły idealnie.
Rozpierdala mnie jak czytam tego typu komentarze. Na jakiej podstawie stwierdziłeś, że zachowują się jak dziwki? Dziewczyny ani się nie ruchają za pieniądze, ani nie rozbierają, ani nie zdradzają. Gdzie tu kurewstwo? To jest właśnie ta zaściankowa mentalność - kobieta z wibratorem w dłoni = kurwa. Niestety idioci jak Ty są wyznacznikami tego co moralne, bo krzyczą najgłośniej i w wyniku tego nikt takiej "dziwkarskiej" akcji nie zrobi. Porażka...

Widzę, że się nie zrozumieliśmy. Chodziło mi o ich zachowanie, o to, że wyśmiewają się przez całe 2 minuty. Nie wydaje się, by to był serdeczny śmiech, raczej podbiega pod szyderę. To, że się nie zrozumieliśmy nie uprawnia Cię do nazywania mnie jebanym przygłupem i idiotą. Skoro ja reprezentuję zaściankowe podejście, to Ty chyba jesteś przeciwległym biegunem - otwartości i wielkiego dystansu. Pozdrawiam serdecznym spierdalaj.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem