Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kurwa! Ja chce taką babcie!
Moja mnie prawie na stosie spaliła i wydziedziczyła z rodziny jak się dowiedziała, że z chłopakiem bez ślubu mieszkam xD
a chłopak daje radę...?
Moja mnie prawie na stosie spaliła i wydziedziczyła z rodziny jak się dowiedziała, że z chłopakiem bez ślubu mieszkam xD
Pogratuluj jej czarnogrodu.
Musiałem i chuj!
Swoją drogą te laseczki zdrowo popierdolone, pewnie, że niektóre ruchable, ale bądźmy szczerzy - zachowują się jak dziwki... Czyli wszystko się zgadza
I właśnie takie jebane przygłupy jak Ty sprawiają, że nawet nasze dzieci jak będą dziadkami/babciami, to nadal nie będą miały do siebie tyle dystansu i radości co ta babcia. Oczywiście żartów i takich prezentów wszystkim robić nie wypada, bo można kogoś urazić, ale jak widać dziewczyny babcie doskonale znają i trafiły idealnie.
Rozpierdala mnie jak czytam tego typu komentarze. Na jakiej podstawie stwierdziłeś, że zachowują się jak dziwki? Dziewczyny ani się nie ruchają za pieniądze, ani nie rozbierają, ani nie zdradzają. Gdzie tu kurewstwo? To jest właśnie ta zaściankowa mentalność - kobieta z wibratorem w dłoni = kurwa. Niestety idioci jak Ty są wyznacznikami tego co moralne, bo krzyczą najgłośniej i w wyniku tego nikt takiej "dziwkarskiej" akcji nie zrobi. Porażka...
I właśnie takie jebane przygłupy jak Ty sprawiają, że nawet nasze dzieci jak będą dziadkami/babciami, to nadal nie będą miały do siebie tyle dystansu i radości co ta babcia. Oczywiście żartów i takich prezentów wszystkim robić nie wypada, bo można kogoś urazić, ale jak widać dziewczyny babcie doskonale znają i trafiły idealnie.
Rozpierdala mnie jak czytam tego typu komentarze. Na jakiej podstawie stwierdziłeś, że zachowują się jak dziwki? Dziewczyny ani się nie ruchają za pieniądze, ani nie rozbierają, ani nie zdradzają. Gdzie tu kurewstwo? To jest właśnie ta zaściankowa mentalność - kobieta z wibratorem w dłoni = kurwa. Niestety idioci jak Ty są wyznacznikami tego co moralne, bo krzyczą najgłośniej i w wyniku tego nikt takiej "dziwkarskiej" akcji nie zrobi. Porażka...
Widzę, że się nie zrozumieliśmy. Chodziło mi o ich zachowanie, o to, że wyśmiewają się przez całe 2 minuty. Nie wydaje się, by to był serdeczny śmiech, raczej podbiega pod szyderę. To, że się nie zrozumieliśmy nie uprawnia Cię do nazywania mnie jebanym przygłupem i idiotą. Skoro ja reprezentuję zaściankowe podejście, to Ty chyba jesteś przeciwległym biegunem - otwartości i wielkiego dystansu. Pozdrawiam serdecznym spierdalaj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów