18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
koxu42 2016-09-21, 18:19
1:42 to nie ten co grał Spider-Mana?
Zgłoś
X................i 2016-09-21, 18:50 8
Jak trafimy na ten program z dziewczyną to oglądamy i mierzymy się, kto na więcej pytań zna odpowiedź, więc nie pieprzcie tu farmazonów, że program zapomniany

A co do wymienionych tu śmieszków, to kilka dosyć solidnie mnie rozbawiło, więc radzę wszystkim tym, którzy mają kije w dupie i boli ich fakt, że w ich przeinteligentnym programie ktoś przy przedstawianiu się, powie coś zabawnego/żenującego, nabierzcie dystansu
Zgłoś
jedlek 2016-09-21, 19:07
JokerTurkus napisał/a:

Prawda jest taka, oni czytają to co jest napisane na prompterze ( co widać ), a niektóre rzeczy takie jak te "zabawne" ich zainteresowania są podsunięte przez producentów programu. Wiem co piszę.

Ja mu wierzę na słowo.

Prohibitium Optime Est.
Zgłoś
Gegi 2016-09-21, 19:18 2
Xaimeii napisał/a:

Jak trafimy na ten program z dziewczyną to oglądamy i mierzymy się, kto na więcej pytań zna odpowiedź, więc nie pieprzcie tu farmazonów, że program zapomniany

Nie chwal sie ze masz dziewczyne. Nikt Ci tutaj nie wierzy.
Zgłoś
h................o 2016-09-21, 19:37
Łzy zażenowania same cisną się do oczu jak się słucha takich przygłupów.
Zgłoś
s................s 2016-09-21, 19:47 1
Zakończę całą tą gównoburzę mówiąc iż to fejk :DDDD Naprawdę beka z was, jak pod wpływem manipulacji możecie wyrobić sobie mocne zdanie na jakiś temat. Pasowalibyście na wyznawców kim ding donga, chapiecie wszystko bez wazeliny
Zgłoś
mieszalniapasz 2016-09-21, 20:41 1
Moje zainteresowania: wypić, poruchać, radia posłuchać

Z chujem i z prądem żartów nie ma!
Zgłoś
jasiek.88 2016-09-21, 20:45
Ten ostatni to moj brat
Zgłoś
Sombrero360 2016-09-21, 21:22
Dobra może i poziom spadł na psy, ale za zainteresowania Tibią zawsze piwko
Zgłoś
Wiewór 2016-09-21, 21:50
TVP pod panowaniem PIS w zdebilnieniu goni tvn i polsat świńskim galopem:)

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
PanJacekPierwszy 2016-09-21, 22:59
Moim zainteresowaniem jest sport z młodzieżą.Mariusz T

I bóg stworzył kobietę 669226292
Zgłoś
rumunek152 2016-09-22, 0:19
Siedzicie na sadolu od jakiegoś czasu i nie zauważacie ze to fejk...
Od razu widać ze większość ludzi ma wyuczony tekst na blachę zeby sie tylko dobrze sprzedał w necie
Statystyki TVP spadają i robią co mogą zeby to zmienić a każdy wie ze najwiecej ludzi korzysta z internetu
Co zrobic zeby program przyciągał internautów ? Wlasnie to a wy łykacie jak pelikany

...it doesn't matter who we are what matters is our plan...
Zgłoś
RuraZ 2016-09-22, 3:39
Koleś który strolował jako pierwszy spoko, a wszystkich powielających schemat czyli "ale im powiem; śmiechom nie będzie końca" do gazu.

"Widzę tylko trudną drogę; kolorowe ja mam nogę."
Zgłoś
~Velture 2016-09-22, 5:06
Abraxus napisał/a:

TVP pod panowaniem PIS w zdebilnieniu goni tvn i polsat świńskim galopem:)

Nie ogarniam... Co ma kurwa pis do wyboru zawodników w tym programie?
Do tego wiele z tych ujęć jest jeszcze z czasów PO więc tym bardziej nie ogarniam twojego toku rozumowania.

Thanks Obama.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
EdmundKemper 2016-09-22, 19:26
Większość tych debili to ścisłowcy. Tacy zawsze mają coś pojebane z mózgiem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów