📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak trafimy na ten program z dziewczyną to oglądamy i mierzymy się, kto na więcej pytań zna odpowiedź, więc nie pieprzcie tu farmazonów, że program zapomniany
A co do wymienionych tu śmieszków, to kilka dosyć solidnie mnie rozbawiło, więc radzę wszystkim tym, którzy mają kije w dupie i boli ich fakt, że w ich przeinteligentnym programie ktoś przy przedstawianiu się, powie coś zabawnego/żenującego, nabierzcie dystansu
A co do wymienionych tu śmieszków, to kilka dosyć solidnie mnie rozbawiło, więc radzę wszystkim tym, którzy mają kije w dupie i boli ich fakt, że w ich przeinteligentnym programie ktoś przy przedstawianiu się, powie coś zabawnego/żenującego, nabierzcie dystansu
JokerTurkus napisał/a:
Prawda jest taka, oni czytają to co jest napisane na prompterze ( co widać ), a niektóre rzeczy takie jak te "zabawne" ich zainteresowania są podsunięte przez producentów programu. Wiem co piszę.
Ja mu wierzę na słowo.
Nie chwal sie ze masz dziewczyne. Nikt Ci tutaj nie wierzy.
Łzy zażenowania same cisną się do oczu jak się słucha takich przygłupów.
Zakończę całą tą gównoburzę mówiąc iż to fejk :DDDD Naprawdę beka z was, jak pod wpływem manipulacji możecie wyrobić sobie mocne zdanie na jakiś temat. Pasowalibyście na wyznawców kim ding donga, chapiecie wszystko bez wazeliny
Moje zainteresowania: wypić, poruchać, radia posłuchać
-Ernest Hemingway
Statystyki TVP spadają i robią co mogą zeby to zmienić a każdy wie ze najwiecej ludzi korzysta z internetu
Co zrobic zeby program przyciągał internautów ? Wlasnie to a wy łykacie jak pelikany
Od razu widać ze większość ludzi ma wyuczony tekst na blachę zeby sie tylko dobrze sprzedał w necie
Statystyki TVP spadają i robią co mogą zeby to zmienić a każdy wie ze najwiecej ludzi korzysta z internetu
Co zrobic zeby program przyciągał internautów ? Wlasnie to a wy łykacie jak pelikany
"Widzę tylko trudną drogę; kolorowe ja mam nogę."
Abraxus napisał/a:
TVP pod panowaniem PIS w zdebilnieniu goni tvn i polsat świńskim galopem:)
Nie ogarniam... Co ma kurwa pis do wyboru zawodników w tym programie?
Do tego wiele z tych ujęć jest jeszcze z czasów PO więc tym bardziej nie ogarniam twojego toku rozumowania.
Thanks Obama.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów