Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~Imperator, lukasz290990, ghal, Lucas877, chudziutki, rusio93, Ostrovsky, mol, Tf4rdy, seattle, Pingwin_92, maciekmd, olotom, Deathman, jyhb, stempel94, mateuszmatel2, cathy21, Duentar, duchu13, Stewie, Chriss, DonKarton, sz0rek, napalmaster, Vigilante, kamil55611, SzalonePalce, Czombolero, soldi1, pianista, Milito, Mkazik1, GalganisTa, sesek, keeprolling14, 19ahmed22, Kaziomazio, olo144, WEEED, pyotrex, AsKut, cyckiikrew666, Nestoreish, Zgredovsky, piotrma7, 07lng, Jasiul, CongoBongo, Endrju360, Envil, martink633, Smuxer, Gostek, analhilator, ciacho1964, wojteo, klaudiusz1313, thorold289, DruM, bdn, Lumpy, poryciuch, nata77, pitarturbull1987, szycha618, zypon, Pawsik, don_ajron, wormarder, cebul7, behe00, LordFlorex, klamil, 24kamis24, mekarolly, patlyk, BadMotherFucker91, rosool88, Ihatemondays, l0tt4r, predator69, Braxior, dafuQQ, grbgrb, Sznazik, adrianpolska6, BiałyJeleń, stefans666, Szaronpl, MateuszMmz, adamek90, Johnny0700, anat, ronix69, astamor, PPioter, ccs, ropol, daylewis, sevenbrother, maciej1988, SuSzibar, Rasael, JohnRambo, a357751, Downnian
Chłopaki trochę mi was szkoda że jaracie się sutkami , więc macie 3 fotki z gołymi cyckami ObrazekObrazekObrazek
cipka na głównej, będzie warn
@up
Pics or it didn't happened.
Didn`t happen jak już tak chciałeś zabłysnąć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów