18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Diabbel 2012-12-01, 8:52 1
TytanowaPyta napisał/a:

Na chuj mu to skoro będąc na wojnie prędzej zgarnie kulkę niż pomacha tym karabinem ?

Do odbijania kul Jak wiedźmin
Zgłoś
JURIJ_77 2012-12-01, 8:57 2
edoc napisał/a:

Taniec z bronią 99/100
Strzelanie - 5/100
tak skille ćwiczył noob.

tihomax napisał/a:

Zamiast szkolić w walce to większość czasu ćwiczył jak do cyrku. Pomijam fakt, że pewno strzelać nie potrafi ale kasa na wojsko idzie a oni kurwa bączki karabinami kręcą.

a mi się wydaje, że strzelanie 100/100 - tam od dziecka każdy może sobie postrzelać. Amerykańce są obyte z bronią jak mało kto i byle wieśniak ze strzelbą strzela celniej, niż połowa naszego wojska, któremu na strzelaniach ćwiczebnych brakuje amunicji bo .... MON nie ma funduszów - wiem to z autopsji. A to co robi ten koleś z Marynarki to się nazywa Silent Drill - zazwyczaj wykonuje to kilku żołnierzy na raz w sposób zsynchronizowany, nazywani kompanią honorową i robią TYLKO TO - są tylko do tego szkoleni. Podobnie jak kompania honorowa WP - tylko u nas nie machają tak bronią nasi ćwiczą stanie pod Grobem Nieznanego Żołnierza, noszenie trumien itp. itd. ...
Zgłoś
Dildowagins 2012-12-01, 9:21
Śmiertelnie niebezpieczna umiejętność, która jest bardzo potrzebna na polu walki. Stania na okopie i odwróci uwagę partyzantów walczących o nie wprowadzanie demokracji.
Zgłoś
chrisonit 2012-12-01, 9:48
Oddział specjalny do spraw rozrywki w Guantanamo...
Zgłoś
wojas30 2012-12-01, 9:54
Zanim by się wymahał to bym mu dawno ryja odstrzelił.
Zgłoś
grot 2012-12-01, 9:56
Bardziej żongler niż żołnierz..
Zgłoś
gumekk 2012-12-01, 9:57
A Rutkowski foty napier.ala
Zgłoś
leszek1987 2012-12-01, 10:40
pewnie nigdy nie widział nabojów
Zgłoś
Keepo 2012-12-01, 10:57
Ładnie go wytresowali.
Zgłoś
b................e 2012-12-01, 11:24
W lewym dolnym rogu detektyw Rutkowski z aparatem.
Zgłoś
pirastro 2012-12-01, 11:33
cytując klasyka

w 0:40 słychać strzały
Zgłoś
Niespecjalny 2012-12-01, 11:34
Do cyrku z nim a nie na wojne
Zgłoś
UfoTeam* 2012-12-01, 11:43 1
zdecydowanie piwo. Nie ma co krytykować, USA ma swoje tradycje w kompani reprezentacyjnej. Myślę, że żonglerka w naszej KR karabinami SKS nie należałaby do przyjemności ( miałem osobiście styczność z tą bronią w monie).
Zgłoś
Cyco 2012-12-01, 11:54
Ciekawe czy nabita
Zgłoś
nememg 2012-12-01, 18:13
Fristajla łaka maka fą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem