📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
3:40 - ma jebany wprawę
zgadzam się z innymi, gumki są dla pedałów albo dla dzieciaków grających w słoneczka.
No chyba, że korzysta się z dziwek.
Jak się ma własną pannę to polecam krążki dopochwowe. Podobna skuteczność co tabletki, ale nie szkodzą wątrobie i wystarczy wsadzić do pizdy raz na miesiąc.
Trochę to kosztuje wprawdzie, ale przy intensywnym jebańsku i tak wychodzi korzystniej niż flaki.
No chyba, że korzysta się z dziwek.
Jak się ma własną pannę to polecam krążki dopochwowe. Podobna skuteczność co tabletki, ale nie szkodzą wątrobie i wystarczy wsadzić do pizdy raz na miesiąc.
Trochę to kosztuje wprawdzie, ale przy intensywnym jebańsku i tak wychodzi korzystniej niż flaki.
ptasznik, ty to polecaj coś na czym sie znasz.
hormony to tylko lekarz może polecić, a krążki maja swoje skutki uboczne.
w tej suszarce wyglądają jakby stado afrykańskich kóz się do nich spuściło .
Gondone napisał/a:
ptasznik, ty to polecaj coś na czym sie znasz.
Mniejsze niż skrobanka
W Polsce w latach głębokiego PRLu wyglądało to nieco inaczej - były zanurzone do połowy koła z odpowiednimi "szprychami", a resztę to panienka ściągała. Kondomy testowano tylko 10 na serię na małym instronie (rozciąganie) - z tego, co mi opowiadano, zamiast patrzeć na krzywe, najłatwiejszym sposobem było "rozciągnąć na 2m i pobanglać".
Wasze gadki są zajebiste Potem widać takie 16-latki z wózkami Ja tam wole z gumką i potem się śmiać z każdych wpadek ! No i trypla żadnego nie złapie Powodzenia chłopaki
GUMKI !!!!
GUMKI !!!!
właśnie siedzę w pokoju z koleżankę, której przed 30-tka usunięto pierś i leczy się z raka piersi na tle hormonalnym, przyspieszonym przez tabletki anty.
sama stosuję tabletki, ale to nie jest tylko widzimisię,
trzeba się porządnie przebadać, a nie brać bo kolega poleca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów