Środek antykoncepcyjny akceptowany przez kościół.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i te prezerwatywy zapewne są droższe od Durex'ów
Watykan nie uznaje prezerwatyw, bo ministranci nie zachodzą w ciążę.
Chciałbym zwrócić uwagę wszystkim określającym tą kobietę jako głupią katolkę itp. że to własnie ona jest "obrońcą" prezerwatyw i niezachodzenia w ciąże. (patrz jej koszulka) a gościu obok to katolik. Poczytała i zrozumiała z internetu właśnie tyle co i Wy teraz, i będziecie rozpowiadać to dalej. Taka informacja jest wyssana z palca. Zresztą nie rozumiem. Nie jesteś katolikiem to co Cię obchodzi to że katolik nie powinien stosować środków antykoncepcyjnych? Nie jesteś żydem to co Cię obchodzi że nie jedzą wieprzowiny? itp. Tobie przecież nikt nie broni iść do kisoku i kupić gumkę, iść do mięsnego i nażreć się świni.
arturo1988 napisał/a:
Olaboga, skąd się biorą tacy ludzie...
Nie ma takich ludzi, tak samo jak nie ma ludzi, którzy na wczasach w Hiszpanii srają do bidetu i wpierdalają tacę wędlin ułożoną w kształt mordy jeża. To jest fikcja, teatr... Celem tego programu jest przykuć jak najwięcej ludzi przed odbiornik i właśnie kontrowersja, ludzka głupota jest na to najlepszym sposobem. Stąd takie, a nie inne role dla aktorów.
Takie coś tylko oczernia Kościół katolicki, precz szatanie!;p
"w internecie czytałam" no kurwa internet wyrocznią - nic dziwnego, że u Ewy Drzazgi w programie występuje.
ZQooS napisał/a:
A wy dalej myslicie, że to są prawdziwe historie tych ludzi, którzy za darmo robią z siebie idiotów.
nie za darmo, od 7-10 tysi - zalezy jak wielkiego debila z siebie robisz.
info z pierwszej reki.
jzs44 napisał/a:
nie za darmo, od 7-10 tysi - zalezy jak wielkiego debila z siebie robisz.
info z pierwszej reki.
Uhuhu chyba na stare złote Nie wiem skąd ta twoja pierwsza ręka ale zrobiła Cię w chuja Publiczność dostaje 50-100 zł a występujący random max kilka stówek za cały dzień na planie... Pseudocelebryci zależy jak znany pysk dostaną max klocka. 10 tysięcy to drzyzga miesięcznie nie zarabia... A plan jest w krakowie na płk dąbka sprawdź popytaj i nie wierz więcej tej ręce
za darmo w ryj sie nie dostanie. Placa jak chuj
Podążając tym rokiem myślenia, to zwykłe prezerwatywy też powinny być akceptowane przez kościół.
Powiem szczerze znam ich dość dobrze... i zrobili Was wszystkich w jajo Xd ha ha... przecież to dla kasy Na 100% potwierdzam... kiedy Wy się podniecacie oni w tym momencie mają wyj*ebane Pozdro. W sumie dobry kawał he he
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów