Ale nie ogarnął techniki. Bladź suka
Ale nie ogarnął techniki. Bladź suka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tu w drugiej części fimu macie tego samego bambo z zeszłego roku jak szczy w gacie
To ten sam który się zmoczył? Czarny Bidon...
Płaszczy się? Chyba oglądamy dwa różne filmy. W normalnej sytuacji natychmiast podeszłaby asystentka i pomogła... a tutaj mamy scenkę jak smoluch jest zwyczajnie ośmieszany. Nie wiem jaki był tego cel... Jak chcesz "płaszczenia się" to poszukaj informacji o tym jak Chiny wspierają państwa afrykańskie. Aczkolwiek budowanie dobrych relacji i wdzięczności z krajami, z którymi planuje się robić interesy nie nazwałbym płaszczeniem się.
Tam nie ma żadnej asystentki. Myślisz że tam obok, chodzi sobie tłum ruskich? Gość boi się swojego cienia. W sali nie ma nikogo, kto by mógł pomóc.
No darek, kolejne nowe konto? Już wszyscy Ciebie ignorują? Nie posraj się
Już pisałem, żebyś zmienił dilera, bo masz kacapSSkie halucynacje od ichniejszego zapachu onuc
Już pisałem, żebyś zmienił dilera, bo masz kacapSSkie halucynacje od ichniejszego zapachu onuc
Napisał lewaczek od odbytu biskupa i teraz kolejnego dziwadełkowego konta.
Swoje dewiacje zostawcie dla siebie, bo w Polsce w przestrzeni publicznej brak dla was miejsca, a i upadlińcy się przejedli ze swoim żebractwem - odciąć socjale/lokale socjalne i zaprosić do pracy jak każdego normalnego w Polsce.
Napisał lewaczek od odbytu biskupa i teraz kolejnego dziwadełkowego konta.
Swoje dewiacje zostawcie dla siebie, bo w Polsce w przestrzeni publicznej brak dla was miejsca, a i upadlińcy się przejedli ze swoim żebractwem - odciąć socjale/lokale socjalne i zaprosić do pracy jak każdego normalnego w Polsce.
Masz coś nie tak z beretem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów