Tylko sie prosi żeby podłożyć Stonogę, swoją drogą mial ktoś rozmach. Żeby takie przedstawienie wymyśleć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Porównać to do gówna to tak jakby obrazić gówno bo są ludzie co z gówna potrafią coś pożytecznego zrobić.
no kurwa nie mam pytań
wiec powiem tak , włącznie sobie 0,5 prędkość i wyobraźże koleś zra mu do ryja
wiec powiem tak , włącznie sobie 0,5 prędkość i wyobraźże koleś zra mu do ryja
A gdyby dmuchnął tak, że gówno by zęby temu pierwszemu powybijało - to by była dopiero sztuka!
Ja pierdole do psychiatryka ich w pizdu zamknąć z tą ich kurwa nowoczesną pojebaną sztuką.... kurwa do czego to świat zmierza ......wtf? żeby chłop w dupę krzyczał dla chłopa^^^a myślałem ze na sadistic już nic mnie nie zaskoczy a jednak .
To takie gówno jak te zjebozmywaki z Wrocławia i ten pajac z Nowoczesnej, czyli typowe lewactwo dla ludzi ułomnych.
a co to???
Chyba wciągająca adaptacja bitwy pod Termopilami. To chyba scena gdy król Leonidas u wyroczni dostaje przepowiednie.
Chyba wciągająca adaptacja bitwy pod Termopilami. To chyba scena gdy król Leonidas u wyroczni dostaje przepowiednie.
Słów nie brakuje, ale grzęznął w odbycie człowieka-megafona.
I pomysleć, że kiedyś za awangardę uchodziło, kiedy autor spektaklu zaburzył grecką zasadę "trzech jedności" (czasu, miejsca i akcji).
Strach pomyśleć co będzie w przyszłości.
Chuj tam z ze znaczeniem symboliczny, może i coś znaczy faktycznie; bardziej mnie martwi jak reżyser znalazł do tego aktorów xd
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów