📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak na NFZ to całkiem nieźle ciekawe jak wygląda sytuacja w sanatorium
usłyszeli gdzieś kiedyś od polskiego turysty "co ma wisieć nie utonie", no i próbują czy czasem nie zadziała
PS oglądać bez dźwięku...
PS oglądać bez dźwięku...
chwała telefonom komórkowym - są copraz tańsze i mogą dokumentować takie gówna i zabobony. Czekam na filmik z procesu zmniejszania główki u kanibali....jakoś mnie nie przekonują opowieści Tonyego Halika...
Co do wykonywanych działań "ratowania" dobrze się patrzy na takich speców.. Co do tego, kurwa, krzyku, oni tam mają jakiś taki zwyczaj? Rozdza się z wada strun głosowych, przepony czy słuchu twa mac?!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów