📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pudzianek89 napisał/a:
To akurat jest CRF100L. I ma Gmole. I płyte pod silnik tez ma. Jak kurwa mozna gmoli nie zauwazyc? Tak duzych. Toć to bunkier jest.
honda.pl/motorcycles/range/adventure/CRF1000L-africa-twin/offers.html
Już kurwa nie mogę.... Ilu tu jeszcze jest ekspertów, od jebanych rur
Bogujawlenski, slepa mongolska cioto, wiesz co to w ogole są gmole? Bo ja, ogladajac ten filmik na kalkulatorze widze je kurwa doskonale.
pudzianek89 napisał/a:
Bogujawlenski, slepa mongolska cioto, wiesz co to w ogole są gmole? Bo ja, ogladajac ten filmik na kalkulatorze widze je kurwa doskonale.
i jechałeś kiedyś po rampie 10cm szerokości swoją chińskopodobną pizdą?
Pudzianek podejmiesz wyzwanie?
30 metrów pizdą po desce?
Nie misiu kolorowy. Moze dlatego, ze nie mam chinskiej motorynki jak Ty. A moze dlatego, ze zwiedzam swiat a nie rampy. To co z Tymi gmolami? Są na filmiku czy dalej ich szukasz?
Ale cipy z was wszystkich, boicie się wsiąść na moto i tyle.
Motocioty! Tylko rozpierdalać te maszyny potraficie. Wziąłby jeden z drugim jakieś bączki drezyną ponapierdalał, czy hill climb hulajnogami, to byłoby o czym dyskutować, a tak słychać tu tylko ciepłe plaśnięcia półmiękkich fjutów o te wasze lubrykowane tyłki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów