📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Essent napisał/a:
Coś za wyraźnie mówi jak na upojenie alkoholowe.Może to rzeczywiście skurcz?
Chyba wątroby
Jak dla mnie to ona faktycznie jest trzeźwa. Wiem jak po szpitalu (długa historia, leczyli mnie na głowę a nogi mi wysiadły) ledwo mogłem chodzić... jak to wyglądało, jak faktycznie sporo przeszła to mogło i tak być, jak nogi odmawiają nagle posłuszeństwa. Słychać po tym jak mówi, że 0% ma we krwi.
Od razu Cię ostrzegę. Jedyne co miałby gratis, to zarzygany samochód i inne problemy.
Kiedyś mi podziękujesz.
qsioneq napisał/a:
a wy to wszyscy tacy zajebisci jestescie ze nigdy wami nie bujalo po pijaku? od czasu do czasu kazdy sie musi upierdolic, takie mamy geny
Mów za siebie. Może ty masz jakieś geny pijaństwa, bo mi się nie zdarzyło uchlać.
luxpiotr napisał/a:
Mów za siebie. Może ty masz jakieś geny pijaństwa, bo mi się nie zdarzyło uchlać.
szkoda mi ciebie
a gdyby rzeczywiście miała jakiś problem zdrowotny, to zostaje tylko nagrywający pizdek, który szuka sensacji i nabitki
kiedys tez mialem polewke z goscia ze najebany ledwo idzie, jak przyjechala karetka po niego to sie okazalo ze to cukrzyk i prawie sie wykonczyl...
nie bylo juz mi do smiechu
IOI napisał/a:
kiedys tez mialem polewke z goscia ze najebany ledwo idzie, jak przyjechala karetka po niego to sie okazalo ze to cukrzyk i prawie sie wykonczyl...
nie tylko Tobie myślę,
bo
sadole tylko wiedzą że nie należy podnosić połamańca na nogi po wypadku,
ale gdzie jest ich wiedza na temat innych reakcji organizmu, typu
padaczka, zawał, omdlenie............ i jak pomóc
sorki, rozpędziłem się, kamerki w dłoń
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów