📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niestety ale jak ktos ma przestawioną klapkę w mózgu na dzieciaki to nawet codzienny wpierdol temu nie zapobiegnie. W teori kastracja może wydawać sie rozwiązaniem ale może by sie wtedy psychol mścił i np mordował dzieci z zemsty...ciezki temat ogolnie
Gdzie są obrońcy wolnych sądów?
Poza tym każdy z was jest teraz obrońcą pedofili, bo wystarczyłoby kilka godzin, zeby dowiedzieć kim jest ten pedo, ale musielibyście wyjść ze swojej strefy komfortu. Dlatego, żeby oczyścić swoje sumienie pokrzyczycie, że to wasi wrogowie ukrywają pedofili i cyk odrazu samopoczucie wam urośnie.
Poza tym każdy z was jest teraz obrońcą pedofili, bo wystarczyłoby kilka godzin, zeby dowiedzieć kim jest ten pedo, ale musielibyście wyjść ze swojej strefy komfortu. Dlatego, żeby oczyścić swoje sumienie pokrzyczycie, że to wasi wrogowie ukrywają pedofili i cyk odrazu samopoczucie wam urośnie.
croyna napisał/a:
obczaj na YT kanał ECPU Polska ŁOWCY PEDOFILI. kilka tygodni temu jeden pedofil skoczył pod pociąg po ich akcji
@EksporterZła
Tobie to przeszkadza?
W cywilizowanym kraju jakim jest Polska (mam nadzieję że się ze mną zgodzicie) od wymierzania kary jest sąd i prokuratura, a nie banda przećpanych sebów po zawodówkach łasych na atencję. Poza tym Seba podający się za dziewczynkę nie wyczerpuje znamion przestępstwa pedofilii bo to jest Seba, a nie dziewczynka. Jak masz podejrzenia wobec kogoś kto może krzywdzić dzieci to zgłoś to na policję.
DzidaZawodnik, skończ pierdolić, tak jak kolega wcześniej....
Jest pewna różnica, miedzy 6, a 16,15 latką....
Jest pewna różnica, miedzy 6, a 16,15 latką....
Z góry zakładacie, że pedzio będzie słaby i potulnie będzie znosił napierdalanie. A co jakby chciał się pozbyć świadka nożem?
Typowy amerykaniec,zamiast mu wpierdol spuścić to go uświadamia a zboczeniec ma go w chuju. Ruskie za ten czas to by mu tak mordę obiły, że by się posrał.
Ale wy pierdolicie w tych komentarzach typ zagadywal do jego corki to dostal wpierdol.
Facet, który dostaje lekki oklep, zagadywał do jego 6-letniej córki (z tego co mówi wściekły tatuś, ma w sumie 3 córki i nie chce, żeby facet kontaktował się z którąkolwiek z nich - babka, która filmuje całą akcję mówi, że wspominali o tym bitemu już wielokrotnie; prawdopodobnie żonka). To, co się dzieje na filmie, nie jest skutkiem prowokacji, a napierdalający nie jest łowcą pedofili.
Umawia się z nieletnią, a ten mu powtarza "motherfucker". Chyba coś mu się pojebało jednak.
crossdressphyxia napisał/a:
Nie wiem, ile lat miała mieć ofiara na filmiku...
Przecież kilka razy mówi "six years old".
Justynka99 napisał/a:
Umawia się z nieletnią, a ten mu powtarza "motherfucker". Chyba coś mu się pojebało jednak.
No przecież pedofile jebią też własne matki...
croyna napisał/a:
obczaj na YT kanał ECPU Polska ŁOWCY PEDOFILI. kilka tygodni temu jeden pedofil skoczył pod pociąg po ich akcji
@EksporterZła
Tobie to przeszkadza?
tak. jestem zwolennikiem systemu amerykańskiego, gdzie policja się nie pierdoli, a sąd wymierza Ci kilkuset lat pierdla albo czapę. Dziwie się, ze kogokolwiek pociągają wizję samosądów tutaj. W miejscu, gdzie jest pełno filmów obrazujących jak to w praktyce działa. Jeździłem trochę po świecie i nie mam na myśli plaż w kurortach i widziałem, że ludność w miejscach gdzie nie sięga władza państwa żyje duuuużo gorzej niż w tym "zgniłym zachodzie".
Akcent z Alabamy wiec pewnie sam se rucha...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów