nie moge z gościa xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
grzesiekpl88-sam wiesz że chuja byś zrobił i po co sobie cisnienie podnosisz
@bylant1412
i tu się kolego mylisz, nie każdy tutaj jest pi*dą taka jak ty, że siedziałby w aucie i srał w gacie...
i tu się kolego mylisz, nie każdy tutaj jest pi*dą taka jak ty, że siedziałby w aucie i srał w gacie...
Przypomina mi się GTA 3 i przechodnie rzucający się pod koła samochodu
@solteck masz kurwa rację ja bym przejechał skurwysya po przejechaniu zapakował do bagażnika i wywiózł na jakąś wioche 200 km dalej (wziolbym mu jeszcze portfel i drobne zeby nie wracal busem tylko zapierdalał z buta jebany cygan)
grzesiekpl88 napisał/a:
@bylant1412
w słowie "mylisz" i "siedziałby" zapomniałeś ocenzurować literki Z
coz za emocje coz za wartka akcja ja cie pier do le!
Buuurn napisał/a:
i akurat kamerę mieli w samochodzie
a pomyśl ile akcji się wydarzyło przy samochodach bez kamerki, ogólnie ile fajnych wypadków nie zostało zarejestrowanych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów