Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
weź mi tego chuja nie pokazuj nawet,
Czyli Pilecki, który wszedł i wyszedł z Auschwitz to też chuj?>
Gówno wiesz o obozach.
[ Dodano: 2024-11-25, 00:11 ]
zwykłe przypuszczenie w tym artykuliku z wyjątkiem jakiś bredni ze jego siostra wyszła za SS mana w sprawie medaliku może sie odniesiesz, co?
nie Zartuj soeie i nie dawaj sobie pismakom narzuć propagandy żydo-komuny!
Naprawdę jesteś tak glupi, ze łykasz takie fejki?
Czyli Pilecki, który wszedł i wyszedł z Auschwitz to też chuj?>
Gówno wiesz o obozach.
Naprawdę jesteś tak glupi, ze łykasz takie fejki?
Gówno to sam wiesz. Pilecki to z obozu uciekł a nie wszedł ze zwolnieniem.
Mojego dziadka też nie zwolni, tak jak i tysięcy innych ludzi. Jak ktoś się źle czuł, to w obozach były "szpitale" a nie wypuszczano go na wolność.
Gówno to sam wiesz. Pilecki to z obozu uciekł a nie wszedł ze zwolnieniem.
Mojego dziadka też nie zwolni, tak jak i tysięcy innych ludzi. Jak ktoś się źle czuł, to w obozach były "szpitale" a nie wypuszczano go na wolność.
Tysiące ludzi wychodziły z Auschwitz legalnie. Wstawiennictwo z zagranicy, łapówki itd. Nawet Polak z numerem obozowym 1 przeżył wojnę.
@: Nie żebym ich bronił, ale to ty powinieneś się odnieść do jakiegoś źródła. To ktoś dla żartu zrobił, a ty tutaj takie gówno z Facebooka wstawiasz. Jego dziadek miał na imię Bronisław i nie był majorem. To fake, dla żartu, żeby zdyskredytować, nie ważne. Takich obrazeczkow to jest w internecie od chuja.
Nic tak nie boli jak konfrontacja z prawdą, żyjemy w świecie kłamstwa ogarnij się to chuj nie bohater a tym bardziej yebany autorytet. To że dostał tytuł to nie robi z nigo bohatera. Poczytaj gdzieć indziej niż propagandystyczny pisany przez de facto okupantów, główny sciek medialny!
Miłego dnia
Tysiące ludzi wychodziły z Auschwitz legalnie. Wstawiennictwo z zagranicy, łapówki itd. Nawet Polak z numerem obozowym 1 przeżył wojnę.
Kto zapłacił czy wstawił się za nim? Ciekawe, że nikt nie zadał tego pytania...
Pierwszy Polak w Auschwitz - Stanisław Ryniak - miał nr 31. Przeżył obóz ale nie został zwolniony.
Nr. 1 w Auschwirz to niemiecki kryminalista i kapo - Bruno Brodniewitsch. Po wyzoleniu obozu został on zlinczowany przez więźniów.
Te twoje "tysiące" jest tak samo wiarygodne jak "zwolenienie Pileckiego z obozu" czy sugerowanie, że pierwszy Polak w obozie został zwolniony..
Wciąż nie podałeś źródła. Czekam.
@:
Wciąż nie podałeś źródła. Czekam.
demagog to twierdził ze szczepienia przebadane i bezpieczne na c19 Twierdził tez ze w Buczy to ruscy mordowali Demagog też twierdził ze energetyka odnawialna może zastąpić węgiel.
Zatem nie będą z tobą dalej rozmawiaj cytując klasyka nie gadaj z glupcem bo sprowadzi Cię do swego poziomu i pokona doświadczeniam. Zatem głupcze zpraszam do IPN
Pozdrawiam, niech ci się darzy.
Jeśli jednak masz jakieś źródło, zdjęcie, link do strony, chętnie przeczytam i wyciągnę wnioski. To nas odróżnia.
@: Mam wrażenie że żyjesz w swojej rzeczywistości. To nic złego, ważne do dobrze się z tym czujesz.
Jeśli jednak masz jakieś źródło, zdjęcie, link do strony, chętnie przeczytam i wyciągnę wnioski. To nas odróżnia.
Czytaj dalej demagoga durniu łykający propagandę i udanych wyborów
[ Dodano 2024-11-26, 17:30 ]
@: Mam wrażenie że żyjesz w swojej rzeczywistości. To nic złego, ważne do dobrze się z tym czujesz.
To chyba by jakieś proacesy były co nie? poszukać dalej za Ciebie??
gazetapolska.pl/17420-jak-tw-justyna-opowiadala-sb-o-tyrmandzie-i-amer...
Pozdrawiam.
Tym czasem z demagogiem dalej się posiłkuj, pozdrawiam
Kto zapłacił czy wstawił się za nim? Ciekawe, że nikt nie zadał tego pytania...
Pierwszy Polak w Auschwitz - Stanisław Ryniak - miał nr 31. Przeżył obóz ale nie został zwolniony.
Nr. 1 w Auschwirz to niemiecki kryminalista i kapo - Bruno Brodniewitsch. Po wyzoleniu obozu został on zlinczowany przez więźniów.
Te twoje "tysiące" jest tak samo wiarygodne jak "zwolenienie Pileckiego z obozu" czy sugerowanie, że pierwszy Polak w obozie został zwolniony..
Kolego. gówno mnie obchodzi twoja opinia. Zajmowałem się historią obozu zawodowo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów