📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Vectra kurwa!
Teście kupili 2 miesiące temu, bo mieli stłuczkę Astrą G.
Od tej pory zaczyna się pasmo porażek i wydatków.
Najbardziej beznadziejny model Opla jaki kiedykolwiek powstał.
Teście kupili 2 miesiące temu, bo mieli stłuczkę Astrą G.
Od tej pory zaczyna się pasmo porażek i wydatków.
Najbardziej beznadziejny model Opla jaki kiedykolwiek powstał.
moje auto tak się zachowuje jak moja baba za kierownice siada
Toż to łomega B a nie Astra czy Vectra. I to rocznik po 95 bo ze sterowaniem w kierownicy.
"Samoistne obracanie się kierownicy" napierdala jak szalona, jakby nie byla przykrecona to by pewnie spierdolila w kosmos
A gdzie wy kurwa macie w tym starym oplu elektryczne wspomaganie? Maglownica spieprzona albo węże od pompy źle podłączone.
To jest Omega albo Vectra, ale raczej Omega. Astra na bank nie, bo miałem i jeździłem i wygląda inaczej
A ten frajer:
pewnie nawet prawka nie ma albo jeździ jakimś matizem xD
Ople to jedne z najmniej awaryjnych samochodów. Jeżeli Opel ci się psuje - to wiedz, że nie jest dla ciebie Aktualnie śmigam Asterką H, gdzie większość znajomych mających jakieś renaulty i czy pegueoty z tego rocznika lub młodsze, z mniejszym przebiegiem już wymieniali filtry cząstek stałych,pompy itp. A jednemu to nawet samoistnie szyba jebła z tyłu xD
A ten frajer:
obersturmbannführer napisał/a:
co w tym dziwnego? przecież to ZJEBopel...
pewnie nawet prawka nie ma albo jeździ jakimś matizem xD
Ople to jedne z najmniej awaryjnych samochodów. Jeżeli Opel ci się psuje - to wiedz, że nie jest dla ciebie Aktualnie śmigam Asterką H, gdzie większość znajomych mających jakieś renaulty i czy pegueoty z tego rocznika lub młodsze, z mniejszym przebiegiem już wymieniali filtry cząstek stałych,pompy itp. A jednemu to nawet samoistnie szyba jebła z tyłu xD
Miałem niedawno vectre, więcej spędziłem naprawiając niż jeżdżąc. Sprzedałem Ukraińcowi i zaczął sie majdan:D
Tak to jest jak sie naprawia samochód w stodole , żeby taniej było...
Salceson nie wędlina, szwagier nie rodzina a opel nie samochód
(wiem bo sam sie taczam)
(wiem bo sam sie taczam)
Kurwa,przeciez to może ręce połamać w pizdu.
Rozwalają mnie wszyscy tutaj pseudoeksperci, którzy jedyne co potrafią napisać, to że przyczyną jest marka xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów