18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-24, 20:19
Problem z "polaczkami"
przemo93c • 2013-04-16, 16:32
W związku z pojawiającą się modą nowogimbejską na nazywanie rodaków "polaczkami" i ciągłe kłótnie w komentarzach z tymi "światowcami" może zwrócimy uwagę moderatorów na to zjawisko?

Moim zdaniem jak to mówi regulamin, są to "komentarze podszyte nienawiścią" oraz "obrażanie innych Użytkowników", no a przede wszystkim denerwują zdecydowaną większość użytkowników. Nie wiem czy ten post przejdzie i coś zmieni, ale zawsze jakaś szansa jest.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
p................a 2013-04-16, 17:09 18
Typowa mentalność polaczka. Jak się coś nie podoba to zakazać, poskarżyć się, popłakać przed wszystkimi. Słowo polaczek bardzo dobrze określa zachowanie niektórych polaków i jak ktoś jest polaczkiem to będę go tak nazywał jak będę miał ochotę. Tak samo geja pedałem, muzułmanina brudasem i etc.

Jeśli pasujesz do definicji polaczka to będziesz nazywany polaczkiem. Jeśli nie, a ktoś Cię tak nazwie to trudno, różnie bywamy nazywani, ale odgórne zakazywanie jakiegoś słowa BO TAK, chociaż dobrze określa niektóre osoby to po prostu... polaczkowatość
Zgłoś
C................t 2013-04-16, 17:11 9
Coś Was ego boli... Niskie poczucie wartości? Albo podświadomie czujecie że takimi "polaczkami" (cokolwiek to oznacza) jeśli aż tak to bierzecie do siebie. Przykro mi z tego powodu i nie tylko mi ale jest więcej osób którzy uważają że jesteście po prostu żałośni.
Przepraszam za tego typu słowa otuchy.
A taki rodzaj skargi to bardziej przypomina sytuacje jak na podwórku dzieci krzyczą "mamo mamo a on mnie wyzywa!"
Zgłoś
Bard_Zerald 2013-04-16, 17:12 2
Z jednej strony to jest sadistic, więc powinna być tu wolność słowa, ale z drugiej i tak moderatorzy dają warny za "wypierdalaj" "materiał własny" brak opisu czy tego typu rzeczy, więc w zasadzie uważam że pomysł jest dobry.

Tym bardziej, że piszą to zwykle dwa typy ludzi tutaj, agresywni debile którzy chcą wszystkich wkurwić i obrazić, i trolle które w zasadzie robią to samo z takich samych pobudek ale bardziej dla samej radości czytania wkurwionych odpowiedzi.

Więc pomysł nie jest zły. Piwko
Zgłoś
OdblaskowyPlecak 2013-04-16, 17:13 13
polaczki nie denerwujcie się tak
Zgłoś
jazda123 2013-04-16, 17:14
Nigga mają swoje Nigga
Polaczki mają swoje Polaczki

Banować te bydło a jak ma problem to niech spieprza na kwejka czy inny młodzieżowe portale.
Zgłoś
methos23 2013-04-16, 17:16 1
Polaczki to tylko zdrobnienie od Polaków
Zgłoś
M................n 2013-04-16, 17:19 3
"Polaczek", to nie miejsce zamieszkania, czy grubość portfela, tylko stan umysłu.
"Polaczkiem" są głównie gracze, albo dzieci, które to w w necie świrują, jacy to oni nie są wielcy w realu, a jak coś takiemu napiszesz, to od razu tyle przekleństw o jakich nie miałeś pojęcia, że się załamiesz...
Zgłoś
NeverLie2Me 2013-04-16, 17:20 3
Dziwi fakt, że nazywanie kogoś "polaczkiem" ma miejsce głównie ze strony gimbazy, która zagramanicę to widziała z rodzicami na wycieczce do Egiptu, sikając do hotelowego basenu, w czasie jak mama robiła wiadomo co, wiadomo z kim...

Dziwi również fakt, że dość często robią to Nasi "rodacy", którzy wyjechali "za pieniądzem" za rzeczoną wcześnie gramanicę. Sądzą, że jesteśmy gorsi, bo mieszkamy w takim pojebanym kraju, a oni są ci odważni, którzy się zdobyli na podbój świata. Nic bardziej mylnego panowie/panie. Spierdoliliście z kraju waszych ojców, bo tu nie mogliście zarabiać, co nie nie jest jednoznaczne z tym, że tu się nie da zarabiać. Jak już kiedyś wspomniałem, "nie chciało się nosić teczki, trzeba kopać dołeczki". Tylko za to kopanie w kraju tak dobrze nie płacą, a i socjal chujowy. Ergo, nie ma się czym chwalić.

W ogóle skąd pomysł, żeby nazwać kogoś "polaczkiem"...?? Co my kurwa jesteśmy gorsi od Niemców, Włochów, Hiszpanów, Tajów, czy chuj wie kogo...??
Zgłoś
qwachu 2013-04-16, 17:21 2
Na tacę nawet dam w tej szlachetnej intencji.

Można również podszyć pod to teksty w stylu "Jaranie się Japonią to pedalstwo" (włącznie z banerami) i inny nic nie wnoszący syf podnoszony przez brud.

Ogólnie finezyjny wrzut i pojazd jest fajny, żeby tak sobie kogoś zgasić (w końcu to Sadol ), ale finezja kończy się, gdy leci to samo pod każdym potem, nie zależnie od treści, byle się pokazać na silę, bo w domu nawet młodsza siostra wpuszcza takiemu wpierdol...
Zgłoś
Chicago 2013-04-16, 17:21
Ostatnio bardzo wielu sadoli się buntuje, porusza problemy naszej społeczności i dąży do dyskusji.
Ale cudowni nadzorujący upychają niewygodne dla nich tematy do sucharów, klopów i innych otchłani sadola nie dając szansy na to, by trafić ze swoją opinią do większości użytkowników.
Jebać takie coś, dobrze że chociaż ten temat przeszedł...
Zgłoś
jazda123 2013-04-16, 17:22
Stawiać PIWA niech admini wiedzą że dla BYDŁA(polaczki) nie ma tu przyzwolenia!
Zgłoś
E................C 2013-04-16, 17:22 2
Za użycie bany na rok.
Zgłoś
a................5 2013-04-16, 17:23
Wypierdalaj, polaczki... Trzeba zrobić listę słów zakazanych na sadolu, wpierdolić wszystko do regulaminu i zacząć komunikować się spójnikami. Ja pierdole, i jeszcze piwa za takie gówno dostajesz.
Zgłoś
B................g 2013-04-16, 17:23 1
No i chuj z tego ,że kogoś denerwuje definicja "polaczków". Powiedzcie mi jak mam nazywać te jebane kuhwy? ludźmi na pewno nie są. To są kurwa śmiecie. Jak ja bym był Polakiem to jebnąłbym sobie kule w łeb.
Zgłoś
Z................y 2013-04-16, 17:23
Jak się obruszył, o kurwa! polaczek a Polak to dwa różne słowa, Polak to normalny obywatel Polski, a polaczek to zakompleksiona kurwa, która w życiu kieruje się stereotypami, zawiścią i reprezentuje biede umysłową. Z czymś masz jeszcze problem?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem