📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Czym ten temat tego postu pasuje do sadistica? Tytulem jaki nadal autor czy co? bo ja naprawde nie wiem... wrzuta sie tu robi albo jakis inny jewtube
Asper napisał/a:
Czym ten temat tego postu pasuje do sadistica? Tytulem jaki nadal autor czy co? bo ja naprawde nie wiem... wrzuta sie tu robi albo jakis inny jewtube
Praktycznie jesli chodzi o sadola to siedze tylko na hardzie(Tylko tam sie wszystko trzyma tematu) ,z rzadka patrze na glowna strone portalu
Jeśli ta nuta ma wywoływać sranie, to wiesz ile wiochmenów miałoby doszczętnie zasrane samochody?
Bas tu jest, może akurat ze swoich Logiwieśtechów tego nie uraczysz, ale zapewniam cię że na podłogowych JBL'ach w drewnie, po 20kg sztuka - jest.
Mimo wszystko podpinam się pod większość. Co to do chuja wafla tu robi?
Bas tu jest, może akurat ze swoich Logiwieśtechów tego nie uraczysz, ale zapewniam cię że na podłogowych JBL'ach w drewnie, po 20kg sztuka - jest.
HAL-9000 napisał/a:
gra i bucy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów