Ja nawet nie wiem jak to skomentować. Gość nie wstydzi się wylizać cipę swojej dziewczynie, a boi się powiedzieć, żeby ogoliła pachwinę. Wybrałem najlepsze odpowiedzi do tego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up, nie, feministki to nie kobiety, ale kobieta może mieć ładnie przycięte włoski tam na dole
Co do reszty to masz rację
Co do reszty to masz rację
Majozen napisał/a:
dnr, Czyli idealna kobieta dla Ciebie to nieogolona feministka z zarostem na twarzy i plecach, a po avatarze wnioskuję, że lubisz małe dziewczynki ze zwierzęcymi uszami. Prawdziwy sadol, nie ma co
Za to Ty, po avku wnioskując, uwielbiasz posuwać papryki GMO.
dnr napisał/a:
KlinikaAborcyjna,
robiłem cwelu, i nie jestem taką cipą, że muszę mieć idealne lądowisko
SteelMike,
nie, ale te co wolą wydepilowane chuje, to już się można zastanawiać ...
Hehe
masz tu maść bo na bank jest ci potrzebna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów