Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słychac jak mu ucina słowa , moim zdaniem trzezwy
słowa ucina ale reszta to prawie bełkot
Nie bronię go bo mi koleś jest obojętny ale zwróćcie też na przyśpieszeniu że ruchy osób wokół też są jakby bardziej naturalne.
Szczerze? Znalazłem to na YT i puściłem z prędkością 1,25. I brzmi praktycznie normalnie. Nie wiem czy to nie efekt tego że coś nie pykło z transmisją. Niewielkie opóźnienie i każdy brzmi jak najebany.
Nie bronię go bo mi koleś jest obojętny ale zwróćcie też na przyśpieszeniu że ruchy osób wokół też są jakby bardziej naturalne.
Odtworzyłem na 1,25x i jest za szybko. Gość był po prostu najebany, a straszyć to sobie może co najwyżej swojego psa
Co jest gorsze?to ,że był najebany,czy te popierdolone tłumaczenie ,że nie był?
Masz widzę alergię na zagranicznych agentów, to się pewnie bierze z tego że wasz "system immunologiczny" cierpi przez to że wszędzie ich widzi: w twoim kraju każdy przyzwoity człowiek musi zaczynać wypowiedź od stwierdzenia jakoby był owym zagranicznym agentem.Dlatego właśnie żadne media z przeważającym kapitałem zagranicznym nie powinny mieć znaczącego udziału na rynku polskim.
Jednak z drugiej strony, trochę masz racji: zagraniczni agenci faktycznie występują — wiesz to z autopsji.
Masz widzę alergię na zagranicznych agentów, to się pewnie bierze z tego że wasz "system immunologiczny" cierpi przez to że wszędzie ich widzi: w twoim kraju każdy przyzwoity człowiek musi zaczynać wypowiedź od stwierdzenia jakoby był owym zagranicznym agentem.
Jednak z drugiej strony, trochę masz racji: zagraniczni agenci faktycznie występują — wiesz to z autopsji.
Niezłe pierdololo, powinnaś dostać honorowy tag Sadisticowego oszołoma
Ja pierdole jakie to jest smutne że ludzie wybrali taką swołocz.
debilu to nagłośnienie ucina mu słowa
No co? Majówka
Każdy polak był najebany w majówkę
Ja nie... A Polak z dziada pradziada....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów