Ciapate Kargule pierdolone.
Kurwa 2023 a tu takie gówno i to jeszcze nagrywane telefonem... Ludzie ja wiem, że ten portal umiera ale nie zalewajcie go takim chłamem... ja pierdole.
Faktycznie, pierdolisz jak połamany.
Kto jak kto, ale Pinkuś ma dobry content.
Kto jak kto, ale Pinkuś ma dobry content.
Wiem, że on jest aktywny ale czy ty masz oczy? Jeśli jakość i sama zawartość tego filmu są dla ciebie satysfakcjonujące to nie mamy o czym rozmawiać.
Wiem, że on jest aktywny ale czy ty masz oczy? Jeśli jakość i sama zawartość tego filmu są dla ciebie satysfakcjonujące to nie mamy o czym rozmawiać.
Zajebiste, byczek sobie upolowal ciapatego i go nie chce oddać
Ciesz się, że te ciapatusy w ogóle rejestrują te swoje wyczyny, ale chuj, taki kothletino chciałby oglądać w 8K.
Jedź do Indii i zamontuj im lepsze kamery lub kup nowsze telefony, bo nie wiem, co ma z tym wspólnego Jesse.Pinkman?
Ciesz się z tego co masz i szanuj uploaderów, bo nie liczy się jakość filmu, a zawartość, życie to nie Hollywood.
Tu masz jeszcze gorszą jakość i jakoś ci nie przeszkadza:
sadistic.pl/lec-w-chuja-i-sie-przekonaj-vt579744.htm
Trochę pokory chłopie, bo nikt cię tutaj nie trzyma i nie zmusza do oglądania czegokolwiek i powtórzę jeszcze raz, nie liczy się jakość filmu,
a zawartość,
Kurwa 2023 a tu takie gówno i to jeszcze nagrywane telefonem... Ludzie ja wiem, że ten portal umiera ale nie zalewajcie go takim chłamem... ja pierdole.
Kurwa to Indie, czego oczekiwałeś u nich 4K i Dolby Surround.
...
Trochę pokory chłopie, bo nikt cię tutaj nie trzyma i nie zmusza do oglądania czegokolwiek i powtórzę jeszcze raz, nie liczy się jakość filmu,
a zawartość,
No to polecę klasykiem, nie zesraj się.
Liczy się jakość i zawartość, tobie odpowiada gówniane nagranie mi nie i tyle, koniec zbędnego pierdolenia CHŁOPIE.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów