Warszawa - Katowice w 20 minut.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zapierdala tak szybko że maszynista nie nadąża
dwakilo napisał/a:
Tylko po co jechać do Kattowitz?
w jakich ty kurwa czasach żyjesz? Do twojej wioski nie doszło, że nie ma takiego miasta w Polsce?
meshuggah napisał/a:
@up
A byliście kiedykolwiek w Kato, gorole podziubane?
z gorolami sie nie godo ;]
Mrmaniek napisał/a:
NA MAYDAY baranie
Na taką jebnię bym nie pojechał. Wolę Audioriver w Płocku. JuChU
@dwakilo, ciekawe czy byś tak gadał jakby Katowic i Śląska nie było. Pierdoleni gorole, byście kamienie wpierdalali bo ze Śląska najwięcej kasy dla Polski idzie.
jak nie chcesz jechać do Katowic to Katowice przyjadą po ciebie zjebie
Black Snake napisał/a:
@dwakilo, ciekawe czy byś tak gadał jakby Katowic i Śląska nie było. Pierdoleni gorole, byście kamienie wpierdalali bo ze Śląska najwięcej kasy dla Polski idzie.
Mówię po polsku, więc nie wiem co to znaczy gorole. Z drugiej strony jednak ostatnio byłem na śląsku, w Katowicach i szczerze mówiąc tak zasranego, brudnego, śmierdzącego miasta jeszcze nie widziałem. Tak kolego masz rację. Gdyby nie śląsk to chuj wie co by było...
Powiem Ci tak, ze to miasto sie bardzo zmienilo od tamtego czasu.
Swoja droga myslalem, ze okreslenie gorol jest juz pojeciem funkcjonujaym w sferze potocznej jezyka polskiego i nie sprawia trudnosci rozumienie tegoz, albowiem dotyczy polskosci z calym dobrem inwentarza.
Swoja droga myslalem, ze okreslenie gorol jest juz pojeciem funkcjonujaym w sferze potocznej jezyka polskiego i nie sprawia trudnosci rozumienie tegoz, albowiem dotyczy polskosci z calym dobrem inwentarza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów