📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie było założenie, miało być niezręcznie i przaśnie, więc bez spinki
wy jebane polaczki nigdy nie bedziecie tacy jak oni, juz nie mowie about getting a house or car d;d;d; . wasze slaskie ryje XD
Filmik gÓpi, ni to śmieszne, ni to ciekawe. Ostatnio było coś podobnego do tego.
A Pan wyżej warn za
A Pan wyżej warn za
Cytat:
wy jebane polaczki
Ładne te Amerykanki nie to co nasze....
w polsce pewnie odrazu by w ryj dostali i grube świnie z pod palacu kultury by ich opluli
w polsce pewnie odrazu by w ryj dostali i grube świnie z pod palacu kultury by ich opluli
@demz
A ty powinieneś dostać warn za szczeniackie edytowanie posta. (i za "było" bez podania linka)
Wcześniej twój post wygladał tak:
Filmik gÓpi, ni to śmieszne, ni to ciekawe. Ostatnio było coś podobnego do tego.
.
Zamiast siedzieć na sadolu, to słuchaj pani informatyczki co mówi wam teraz na lekcji.
A ty powinieneś dostać warn za szczeniackie edytowanie posta. (i za "było" bez podania linka)
Wcześniej twój post wygladał tak:
Cytat:
wy jebane polaczki
.
Zamiast siedzieć na sadolu, to słuchaj pani informatyczki co mówi wam teraz na lekcji.
Polnischefuhrer napisał/a:
ty ściągasz majtki a dziewczyny krzyczą "gdzie on jest ?! gdzie on jest ?! Baśka dawaj lupę bo zaraz się zeszczę ze śmiechu ! "
Czemu akurat Baśka, moja matka tak się nazywa
Jakby było na odwrót... tzn. podchodzi kobieta. Ciekawe, który by nie odmówił... ;D
Było już masowanie, teraz całowanie. Czekam na filmik na, którym faceci znienacka ruchają laski na ławeczce w parku a one nie protestują.
@ malvo za "polaczków" to gnij w swojej urynie i kale!!! Rzemieniu z dupy wyciągnięty!
Sytuacja z laską raczej normalna. Postawcie się w ich sytuacji, idziecie ulicą podchodzi do Was jakaś dziewczyna i mówi "Całuj mnie." Już widzę jakbyście się do tego zabrali. I nie pierdolić, żem gej, nie znam się i inne pierdoły bo sami gówno wiecie co byście w takiej sytuacji zrobili.
BuryRabarbar napisał/a:
ale geje!! ja to od razu sciagam majtki a dziewczyny kierowane moim meskim zapachem rgną do mojego prącia!
Ale nam ostatnio dzieci z kwejka przywiało.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów