Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ręce mi opadają jak widzę ślepo wierzących w każde jego słowo oszołomów, którzy chyba myślą ze koleś jest specjalistą od każdego tematu. No ale jest fajnie, czytać nie trzeba, myśleć za dużo też nie, Kolonko powie jak jest.
czy wy pajace nie widzicie że on NAM tworzy media? on organizuje NAS do tworzenia kanału na YT? robi coś czego wy hejtujące,
Idź mu przetłumacz odcinki na angielski za damkę, twój idol zaoszczędzi hajs na tłumacza, bądź swój czas, a ty będziesz sławny w internecie, przez 2 sek pod wybranymi filmikami....
I to powiedział człowiek, który ogląda każdy odcinek Kolonko
Potwierdziłeś teraz ostatecznie że jesteś leming, ciekawe czy rozumiesz
I to powiedział człowiek, który ogląda każdy odcinek Kolonko
Skontrował to człowiek czytający CIA, stronę rzekomo anarchistyczną a które posługuje się retoryką i symboliką komunistyczną, która by ci za anarchie, która jest de facto bardziej prawicową ideologią niż lewicową, posłała kulkę łeb.
Brawo. Kurwa brawo...
A ci ludzie wtargnęli na UNIWERSYTET[...]
Nie można WTARGNĄĆ na Uniwerek Wrocławski bo to publiczna uczelnia i każdy z ulicy może wejść na każdy wykład i posłuchać.
Potwierdziłeś teraz ostatecznie że jesteś leming, ciekawe czy rozumiesz
Taką retorykę możesz se w dupę wsadzić. Oglądasz gościa, który robi cię w wuj, wyciąga kasę i obiecuje złote góry (pracę w TV), przy czym podaje nieprawdziwe fakty (co mu wielokrotnie udowodniono) lub wybiera te, które pasują mu do tezy. Czyli działa jak niektórzy publicyści z obu stron.
Stary, przestań oglądać TV w stylu Kolonko lub TVN-u i zacznij myśleć samodzielnie. Przestań czytać gówna w stylu Wyborczej lub Sieci czy tam inny badziew. Nie tędy droga byś posłusznie jak piesek kiwał głową jednej lub drugiej ze stron, ale żebyś był świadomą częścią społeczeństwa.
Ciekawe czy to zrozumiesz.
Taką retorykę możesz se w dupę wsadzić. Oglądasz gościa, który robi cię w wuj, wyciąga kasę i obiecuje złote góry (pracę w TV), przy czym podaje nieprawdziwe fakty (co mu wielokrotnie udowodniono) lub wybiera te, które pasują mu do tezy. Czyli działa jak niektórzy publicyści z obu stron.
Stary, przestań oglądać TV w stylu Kolonko lub TVN-u i zacznij myśleć samodzielnie. Przestań czytać gówna w stylu Wyborczej lub Sieci czy tam inny badziew. Nie tędy droga byś posłusznie jak piesek kiwał głową jednej lub drugiej ze stron, ale żebyś był świadomą częścią społeczeństwa.
Ciekawe czy to zrozumiesz.
Hahahahahaha, nie ma to jak zarzucić komuś czytanie wyborczej czy oglądanie TVNu, to teraz takie modne przeciez
Gazetą wybiórczą podcieram sobie dupe, a telewizji prawie wcale nie oglądam, nie wiem po co piszesz takie głupoty w moją stronę sam pieprzysz trzy po trzy, udając jakiegoś mądrale, i sam gówno myślisz
Hahahahahaha, nie ma to jak zarzucić komuś czytanie wyborczej czy oglądanie TVNu, to teraz takie modne przeciez
Gazetą wybiórczą podcieram sobie dupe, a telewizji prawie wcale nie oglądam, nie wiem po co piszesz takie głupoty w moją stronę sam pieprzysz trzy po trzy, udając jakiegoś mądrale, i sam gówno myślisz
No to żeś się Waćpan teraz popisał...
Możliwe, że będę tego za chwilkę żałować, no trudno.
Skoro już publicznie dowiedziono, że prof. Bauman to czerwone ścierwo, komuch, ruski sługus..itp. to czy ktoś z użytkowników tego portalu widział na oczy jedną z prac prof. Baumana?
Jestem w posiadaniu kilku jego fachowych artykułów, interesowałem się jego przeszłością, rozwojem światopoglądu itp.
Mimo wszystko jest to jeden z najlepiej ocenianych polskich naukowców za granicą. Ogromna liczba jego wypowiedzi, fragmentów wykładów jest cytowana w najlepszych pismach naukowych świata.
Może warto by było jednak wziąć i to pod uwagę, w końcu budowanie pozytywnego wizerunku Polski za granicą, należy do działań korzystnych dla kraju.
Teraz rozumiem dlaczego Maksiu stracił swoją popularność w PL i był wyśmiewany i nazywany pozerem - on jest po prostu próżny :/
Oglądam jego reportaże, owszem, ale ciągle mnie irytuje to, że celowo ciągle kładzie nacisk na Polonię, która stanowi 1% wszystkich jego widzów. No i ta niezrównana miłość do USA i walenie błędów w każdym odcinku, oczywiście gimbaza i lemingi skutecznie oznaczają jako spam tych co go poprawiają bo przecież Max wie lepiej, chuj że to fizyka kwantowa, a poprawia go specjalista...
No i te komentarze: "daję łapkę w górę a potem oglądam" jawnie świadczą o poziomie bezkrytycznego uwielbienia dużej rzeszy idiotów -_-
Jedyne co naprawę dobrze robi to komentarze dla SuperStacji, gdzie mówi naprawdę ciekawe i ważne informacje.
DukeNukem77, Brauman to światowej klasy socjolog wykładający w UK. UW zaprosił go, żeby dał wykład, a nie głosił ideologię komunistyczną. Osobiście mogliby wrzeszczeć na niego przed uczelnią, nie mam z tym problemu, ale wrzeszczenie wypierdalaj wypierdalaj na uczelni, która jest miejscem dialogu to po prostu skandal. Max dał przykłady ludzi, którzy krzyczeli argumenty, ale nie wyrywali się, grozili i nie przeklinali. A porównuje wykształconych ludzi, którzy na wiecach zagłuszali prezydenta do łysych skurwieli, dla których to był pewnie pierwszy raz kiedy weszli na uczelnię... No ale jak widać Polska to bardzo prawicowy kraj, w którym twoja przeszłość jest 100 razy ważniejsza od twoich światowych osiągnięć...
Najbardziej mi się podoba kiedy mówią "Brauman to komuch i morderca". Proszę o JEDEN dowód na to, że jest mordercą - jedna malutka autentyczna notka, że jego działania zabiły kogoś, a pierwszy napiszę petycję do rządu UK o jego ekstradycję dla procesu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów