Oglądać do końca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Komentarz kamerzysty najlepiej oddał zawiłość całej sytuacji - "mama kupi nowy".
polux napisał/a:
No bo babeczki czekają na fb a odpisać nie może
Tak kurwa, babeczki. Świat się nie kręci wokół Was! Respa mu zajmą!
To nagranie z firmy Blizzard, gdzie wyszkoleni pracownicy starają się usunąć kolejną usterkę serwerów gry Diablo 3
Najman też nie odda
W imieniu Rady Komputronizmu, za zbeszczeszczenie środka kultu i obiektu wyznań, skazuję cię na śmierć.
Tak to jest jak się dresikowi da dostęp do sprzętu... Pewnie moment jego poczęcia wyglądał podobnie..
Wizard napisał/a:
Jak wstał pod koniec myślałem że młotek przyniesie... a tu dupa -.-
niestety, ale za to prosze... to moje wideo
ps.pod koniec jest młotek w akcji
matiqq,
Ciekawych masz kumpli ale ja i tak bym bo wysłał na Syberię za niszczenie kompa. A to dlatego, że na swojego musiałem rok oszczędzać i sporo mnie nerwów kosztował. Nawet jak będę kupował nowy to stary prędzej sprzedam niż rozwalę.
Ciekawych masz kumpli ale ja i tak bym bo wysłał na Syberię za niszczenie kompa. A to dlatego, że na swojego musiałem rok oszczędzać i sporo mnie nerwów kosztował. Nawet jak będę kupował nowy to stary prędzej sprzedam niż rozwalę.
kosz żyrandola w pokoju macie boski ! taki męęęski ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów