📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma to jak ustawić wszystkie palety obok siebie i zapierdalać co chwilę tam i z powrotem, zamiast rozłożyć równomiernie, żeby do każdego miejsca było blisko...
Hehehe Magik zanim by doleciał to już by mu chodnik ułożyli
Dobra robota w chuj i fajne zarobki. No ale leniwe pizdy, wiem że wolicie lać tę colę w McDonaldzie albo wachę na Orlenie i proponować płyn do spryskiwaczy
Jakbyśmy żyli w normalnym kraju to dawno by takie urządzenia zastąpiły naszych kochanych "drogowców". W Norwegii ulicę robią 3 pracownicy, z czego każdy jest operatorem maszyny(operator koparki z hydraulicznym wysięgnikiem układa m2 kostki na raz). W Polsce praca do dobro luksusowe, jeszcze pewnie przez XXX lat będziemy w ciemnej dupie...
@up to gdzie byśmy pracowali jakby te wszystkie maszyny nas zastąpiły?
Maszyna maszyną - byle odjebać maniane, wziąc kase i po miesiącu oglądać dziure na dziurze. Jak już ktoś mówił, te maszyny to pic na wode bo równie szybko może to układać dwóch brukarzy z 2-3 pomocnikami do noszenia kostki. A nie muszę wspominać o ile dokładniej i równiej ułoży kostkę człowiek niz maszyna.
WujekAdolf napisał/a:
w dupie byłeś, gówno widziałeś.
Widzę człowiek światowy się odezwał co widział świat przez yt.
ale tematy
Jaka beka! Może jeszcze wrzucicie filmiki o hodowli jedwabników?
Jaka beka! Może jeszcze wrzucicie filmiki o hodowli jedwabników?
@Lumpy
spierdalaj.
miło na sadolu zobaczyc cos z tej dziedziny. nie kazdy wchodzi tutaj po to zeby pooglądac 345435434 fail compilation drift bokiem bmw2 1980 400KM zima parking koło ikei
spierdalaj.
miło na sadolu zobaczyc cos z tej dziedziny. nie kazdy wchodzi tutaj po to zeby pooglądac 345435434 fail compilation drift bokiem bmw2 1980 400KM zima parking koło ikei
kokroucz napisał/a:
phi robilem przy kostce i jestem pewien ze doswiadczona ekipa 4-ero osobowa zrobilaby taka palete 2x razy szybciej, to jest behaton ósemka taka kostke sie szybciutko uklada jak masz palete pod reka to ją rozkładasz w 5 minut bo samo ułożenie kostki to najszybsza i najłatwiejsza praca, jakby wymyslili sprzet do robienia podbudowy i to wszystkich warstw na raz to by mi zaimponowali
Istnieje przecież taka maszyna, rozściełacz nazywa się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów