Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BTW. Zauważyliście że ludzie bardziej wykształceni, profesorowie, doktorzy, mają dziwne światopoglądy i w ogóle są dziwni (delikatnie mówiąc)?
Nie dość że to brudasy to jeszcze wyjątkowo "ROZRYWKOE" chłopaki... Bummmm
Nie ma też co porównywać terroryzmu islamskiego do ETA czy IRA.... Zresztą... Czy słyszeliśmy ostatnio o jakichś atakach na taką skale na jaką dokonały ataków organizacje z islamem w tle?
Precz z brudasami i tyle.
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-05-12, 18:50 ]
1
Dlatego ja głosuję na Korwina-Mikke. Jeden, który zrozumiał jak to działa.
wiadomosci.onet.pl/2165523,11,korwin-mikke_prawo_glosu_powinna_miec_ty...
O imigrantach mniej więcej w połowie.
Co do wcześniejszej dyskusji i inwazji, to dodam tylko, że chrześcijanie byli gorsi. Łatwo się mówi "pchają nam się do kraju, chrześcijanie są pokojowi a oni to terroryści i siłą chcą nas zmuszać do islamu" w momencie kiedy przez setki lat chrześcijaństwo PRZEMOCĄ zdobywało wpływy i teraz ma pozycję dominującą przez co może odgrywać teraz rolę "religii miłości" - ja się pytam co się stało ze Światowidem?! Za kilka wieków w Europie rolę Światowida przejmie Jezus, a rolę Jezusa przejmie Mahomet.
Nie pałam nienawiścią do muzułmanów, chrześcijan ani wyznawców innych religii. Jeśli ktoś jest uczciwym, zaradnym obywatelem to może być i wyznawcą Pastafarianizmu. Nie podoba mi się postawa, która opiera się na reprodukcji i ciągnięciu zasiłków (w której przodują niestety muzułmanie).
Jestem ateistą, żyję w państwie świeckim, wkurwia mnie, że istnieją kraje w których prawo oparte jest na Koranie (tak samo wkurwiało by mnie prawo oparte na każdej dowolnej innej bajce z pseudomorałem np. Biblii). Jeśli tendencja demograficzna się utrzyma (a utrzyma jeśli Europa będzie finansować muzułmanów z 10 dzieci tylko z tego powodu, że mają dużo dzieci :|) to w końcu dojdzie do momentu, że większość, zgodnie z prawem, bez rewolucji, wprowadzi i w Europie prawo oparte na Koranie.
Ci, którzy myślą, że to niemożliwe bo "mamy konstytucję" niech się zastanowią czym ona jest i kto i kiedy może ją zmienić.
To się nam zamieni z kościoła katolickiego na islamski i przymajmniej nikt dzieci ruchał nie będzie. Swoją drogą na jedno i drugie chuj kłade
za to któregoś pięknego dnia w centrum Warszawy wypierdoli cię autobus- pułapka
Wg. mnie nie potrzeba więcej u nas muzułmanów a tym bardziej żadnych meczetów. Wystarczy popatrzyć co się dzieje na zachodzie Europy...
Brawo kurwa. Teraz ludzi którzy są negatywnie nastawieni do islamu będzie kojarzyć się ze starym dziadem który się zachować nie potrafi. Ale co się dziwić po kimś kto jest profesorem filozofii... I jeszcze się to to tytułowania domaga.
ciołku, matołku. nie domaga sie tytulowania, tylko baba zle zaakcentowala i ja poprawil
mowi to,co mysli wielu inteligentnych i racjonalnie myslacych ludzi. a jak ktos slusznie zauwazyl w takich mediach jak rm ma szanse sie wypowiedziec. linia programowa innych mediow na to nie pozwala. poobserwujcie media. fukcja informacyjna nie jest nadrzedna.
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-05-12, 18:52 ]
2
Kolejny katol ktory uwaza swoja religie za najdoskonalsza i chetnie by zajebali wszystkie inne religie oraz niewierzacych. Do tego typ moim skromnym typ nawet nie umie dobrze sie wyslowic oraz sie powtarza. "My nie umiemy sie zachowac? Co za glupoty pani opowiada" = "Wszyscy wyznawcy islamu to terrorysci" aha.
kurwa kolejne stereotypowe pierdolenie pseudo ateisty a to ze rezimy stalinowskie,pol pota itp. to sie juz kurwa zapomnialo
nawet gdyby ataki terrorystyczne były planowane na Polskę... pamiętajcie, jesteśmy niepokonani, KTOKOLWIEK CHCE NAS ZAATAKOWAĆ, NIECH PRZYGOTUJE SIĘ NA PORAŻKĘ....
[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-05-12, 16:47 ]
ale nie drzyj się
Ja bym postawił tu meczet dopiero wtedy gdyby oni u siebie postawili kościół.. albo 20. I płód im w oko!
i meczet tylko dla tych co kebaby robią bo ja lubie. reszta niech spierdala. cyganie do cyganii czy jakos tak.. xD
Można by mówić , że Chrześcijaństwo robiło dokładnie to samo , ale na Boga , TO BYŁO W Średniowieczu.Skoro akceptujecie islam w Polsce , to musicie się liczyć z tym , że wprowadzicie od nowa średniowiecze , bo właśnie na takim poziomie są ichnie(islamskie) poglądy.
No cóż, inkwizycja trwała w zasadzie między początkiem XIII a początkiem XIX wieku, więc nie nazwałbym tego średniowieczem. Nie rozumiem oburzenia chrześcijan na "metody propagowania wiary" muzułmanów, skoro to właśnie dzięki analogicznym metodom w Polsce jest teraz 95%(?) chrześcijan zamiast pogan (do których mam duży szacunek). Jak już napisałem, łatwo się mówi o pokojowym szerzeniu wiary, skoro wcześniej przez prawie 1000 lat zdobyło się religijny monopol siłą.
No cóż, inkwizycja trwała w zasadzie między początkiem XIII a początkiem XIX wieku, więc nie nazwałbym tego średniowieczem.
A jak inaczej nazwać twierdzenia religijne , które nakazują walkę z 'niewiernymi' , która najczęściej kończy się śmiercią a za samo posiadanie biblii grozi chociażby śmierć?
Jak już napisałem, łatwo się mówi o pokojowym szerzeniu wiary, skoro wcześniej przez prawie 1000 lat zdobyło się religijny monopol siłą.
Jest takie ładne powiedzenie "Człowiek mądry po fakcie"
Chrześcijanie przynajmniej wyciągnęli wnioski z takiego postępowania a Islam jest na tym samym poziomie , na którym było Chrześcijaństwo w średniowieczu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów