📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
essek napisał/a:
Te Brajany zaraz wyrosną na spejsonów, a dźesiki na solary i chuj z naszą emeryturą..
Emerytury to taki sam mit jak "12 prac Herkulesa" sporo ludzi o tym słyszało ale nikt nie widział.
Za górami za lasami żyli ludzie z emeryturami...
Dobra ale w społeczeństwie to nie są same Karyny. Ja miałem 20lat jak mi się dziecko urodziło i było mi mega ciężko i takie 500zł dałoby mi wiele bo młodym ludziom jest ciężko w chuj na starcie, gdzie muszą za wynajem jebanej kawalerki płacić tyle ile zarobią w pierwszej pracy. A gdzie reszta? Ja osobiście zapierdalałem na 2 etaty - od 14 do 6 rano żeby rodzinę utrzymać, więc jestem za tym programem aby wspierać młodych ludzi na starcie. A że patole też na tym zarobią to jest efekt uboczny i trudno.
thorus933 napisał/a:
. Ostatni element tej żenady to wg mnie bogole, którzy srają kasą a przecież od drugiego konusa też będą zbierać hajs. Na to wszystko nie ma kasy więc kto będzie za to płacił? Teraz przydałoby się aby ten tłum sadoli, który murem stoi za pisem i to coraz częściej pokazuje wypowiedział się w tym temacie.
Zgodze się z Toba w 2 punktach ale 3. Co bogole są winni, że rzad to debile?
Jestem złyt bo ktoś coś mi oferuje? czy to tylko zwykła zawiść?
Bogole powinni dostać 2 razy wiecej na dzieci bo płąca wyższe podatki
Pozdrawiam brajanków
@golip, ale to właśnie o to w tym wszystkim chodzi. Nie jest dobrym rozwiązaniem dawać każdemu patolowi 500zł na dziecko. Dobrym rozwiązaniem byłoby pomóc ludziom takim, jak Ty kiedyś, ambitnym, chcącym pracować, przed którymi droga do godnych zarobków jest jeszcze długa. I tylko tacy powinni mieć jakiekolwiek profity, a patusy powinny żreć piach i tyle.
@saf62, nie zrozumiałeś mnie. Nie twierdzę, że bogole są winni, a właśnie rząd, który tworzy taką sytuację. Poza tym na chłopski rozum powinno chodzić o pomoc najbardziej potrzebującym, a nie o to by ludzie, których stać na wszystko dostawali jeszcze te 5 stów, które dla nich pewnie nic nie znaczą, a dla innych stanowią pół miesięcznej pensji.
Varulv, tylko jak rozróżnić jednych od drugich z punktu widzenia pani w urzędzie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów