18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli wczoraj (oprócz typa co się wpieprzył do kałuży z błota i ochlapał wszystkich dookoła, dla niego serdeczne: chuj ci w dupe).

Wrzucam tylko fragment z Polskim hymnem Euro 2012 (całość w linku na dole, przez ograniczenia sadola :p )

tinyurl.com/brkywte
Zgłoś
kokofon 2012-05-09, 19:24 1
Skoro wedlug admina mam niski poziom kometarza to napisze to tak ... siurak w oko kaplana wszystkim ktorzy nuca koko spoko....
Zgłoś
M1n1s7eR 2012-05-09, 19:32 2
koko koko euro spoko

@up
Zgłoś
s................1 2012-05-09, 21:25
Cieszy mnie fakt, że pomimo tego, iż nigdy nie zostanę studentem, to jest coś takiego jak studia.
Zgłoś
kietong 2012-05-09, 21:37 1
A mnie nie cieszy fakt, że istnieją studenciki, mimo że sam jestem studentem. Spedalone towarzystwo, kumple wszystkich kumpli, którzy żyją tylko po to, żeby się pokazać innym, każdy ich ruch ma na celu wzbudzenie czyjegoś zainteresowania - czy to ubiorem, czy to kurwa poglądami. Kulminacyjnym punktem staje się facebook, z resztą nie ma co opisywać. Coś co miało być tylko krokiem w kierunku dorosłego życia, przerodziło się w pedalską subkulturę. Pierdolę studencików, pozdrawiam zaś uczęszczających na studia.
Zgłoś
LeszekG 2012-05-09, 22:13
pierdolicie, że każdy narzeka na "hymn" co z tego, że nie jest on oficjalnym hymnem euro, ale jest hymnem reprezentującym tą naszą jakże zajebistą Polske. Jak dla mnie to nie tylko wstyd taki hymn, to również ukazanie nas polaków jako bandy wieśniaków podśpiewujących sobie pieśni ludowe i tańczących jakieś zajebane kujawiaki

Poza tym już bym wolał tego donia z tymi gurolomi, chociaż to jest bardziej piłkarskie
Zgłoś
revar 2012-05-10, 0:34
alekPL0 napisał/a:

Gdyby nie moja nienawiść do śląska to nawet piwo bym dał

Prawda jest taka że gdyby nie śląsk to w zimie by Ci dupa odmarzała
Zgłoś
kokofon 2012-05-10, 1:03 1
Cytat:

Prawda jest taka że gdyby nie śląsk to w zimie by Ci dupa odmarzała

dupa by nikomu nie odmarzla bo mamy LUKRATYWNE kontrakty z rosja do 2022 roku z mozliwoscia przedluzenia umowy do roku 2045 ... wiec spij spokojnie ...
Zgłoś
kiechu14 2012-05-11, 2:15
A mi się tam ta piosenka na Euro podoba. Ludowa, rytmiczna i śmieszna Tj. Earth kilka postów wyżej - sam jesteś gówno i tyle w temacie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów