📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
bioweapon napisał/a:
Ej włącz klimke..
to ten guzik na górze, od lewej pomiędzy.......
Ej otwórz okno żeby się przewietrzyło
Btw zajebisty widok mają z takiego promu
Nie widze zeby okna sie tam otwieraly... To musi byc niebezpieczne, co jak najdzie dymu? Jak sie przewietrza?
weź się w tym połap ...a ja nie ogarniam tylnej wycieraczki w golfie
Pomyślmy : Jak lecieli w kosmos to Najgorszy lapek z tego roku war był z 1 milion w tamych czasach, lot kosmiczny wtedy kosztował 100 mld ? To teraz by kosztował ile z 10 milionów ? NIE, wlasnie dlaczego do kurwy to nie tanieje ? A technologia tak ? Ja wiem że niektórych żeczy jak sedesowych klapek sie juz nie da taniej wyrabiac i nawet za lat dwiescie beda kosztować 9,99. Ale no hellloołłłł...
ale po co im tyle telewizorów? Tyle filmów naraz oglądajo? Te fotele też jakieś od siekiery, 'bodzio' robi lepsze meble.
porGruber napisał/a:
kupa leci tą rurą z drugiego zdjęcia więc chyba na górze robioDobra, dobra... a gdzie robią kupe i siku?
widać że amerykańskie same bluescreeny
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów