Trochę żeś napisał to niezrozumiale, konkretnie rzecz biorąc ten fragment:
Cytat:
chcesz jechać na tegoroczny Marsz Niepodległości, ale nie masz sprawdzonego środka transportu, który zawiezie Cię bezpiecznie do Warszawy, a może jedynym powodem, dla którego zostaniesz w ten dzień w domu jest to, że nie masz z kim jechać?
Jeżeli chcesz jak tysiące Polaków 11 listopada znaleźć się w Warszawie i zobaczyć jak naprawdę wygląda POLSKA NIEPODLEGŁA jedź na Marsz Niepodległości
Mam przez to rozumieć że jeżeli chce jechać na marsz niepodległości, ale nie mam z kim jechać, lub nie mam transportu, to mam tak jak inni jechać na marsz niepodległości?
Co do tego "zaproszenia" to chujowo zrobione. Nie każdy słucha/lubi hip-hop a jeżeli zaproszenie ma trafiać do wszystkich to powinno być pod wszystkich zmontowane. To już ten klip zrobiony z dokumentu "Śmierć Witolda Pileckiego" i "Przesłanie Pana Cogito" Herberta jest według MNIE lepszy.
P.S
Cytat:
tego pojeba Dmowskiego
Nie wiem czy wiesz ale ten "pojeb" przekonał Wersal po IWŚ by przywrócić Polskę, wolną Polskę do życia. Miałbyś przynajmniej tyle szacunku ty sukinkocie by nie pisać o takim człowieku w tak wulgarny i chamski sposób.
Później wygrywasz