- Może ma pan ochotę na ciastko? Jedno 50 centów, 3 za dolara.
- Poproszę dwa.
Mało mu mózgu nie rozjebało...
"Ty jesteś księżniczką, ciebie się nie rucha, ciebie się kocha"naktura, tak biorę tylko 3, bo tyle potrzebuję.
Nie lubię jeśli jakiś wsiowomądry sprzedawca czegokolwiek próbuje mi wcisnąć coś tylko dlatego, że ma procent od sprzedaży jakiegoś gówna. Ta pompowaczka gazu z shella miała w dupie czy ja cokolwiek zaoszczędzam czy nie, ona dbała o swój interes a nie o moje oszczędnosći
I słusznie, ale skoro nie kupiłem to widać miała nędzny urok osobisty albo słabo promowała te redbulle.
A poza tym miała chujowy akcent i mówiła "czy" zamiast "trzy"
Dorabiacie jakieś posrane ideologie pseudoekonomiczne a nie widzicie najprostszego rozwiązania dlaczego tak mogło być.
To objaśnię:
Nie lubię jeśli jakiś wsiowomądry sprzedawca czegokolwiek próbuje mi wcisnąć coś tylko dlatego, że ma procent od sprzedaży jakiegoś gówna. Ta pompowaczka gazu z shella miała w dupie czy ja cokolwiek zaoszczędzam czy nie, ona dbała o swój interes a nie o moje oszczędnosći