Smutne ale prawdziwe. Naród, który dał się upodlić tak bardzo, że tratuje innych za karpia na promocji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Velture napisał/a:
Kolejny jebiący Polaków temat, kolejne 5zł od Sorosa wpadło do kieszonki pedałka. Jeszcze kilka i kupisz sobie worek buraków aby poczuć się jak w rodzinnym gronie.
Po pierwsze nie złote tylko szekle, nie upadłbym tak nisko żeby za złotówki robić dla Pana Sorosa. Po drugie nie buraki tylko czosnek - po co mam worek polaków kupować. A po trzecie sam przyznałeś się do bycia lewakiem ze squota więc pedałem nie jestem ja. Miłego dnia chłopcze.
Na zdjęciu jest żyd. Przecież to po nosie widać. Inna sprawa że czosnkowo-cebulowe plemię ostatnio zwykło się Polakami nazywać, a na marsze KODu i Obywateli RP, Polskie flagi przynoszą. Za obelgę biorą też gdy ktoś ich żydem nazwie, jakby było to równoważne z nazwaniem "chujem". Dziwni to "ludzie".
Ojkofobia kwitnie. Kiedyś margines, dziś z dumą prezentuje swój chory punkt widzenia.
Banujcie tych debili wrzucających swoje życiowe przygody. Ta strona schodzi na psy. To już poziom kwejka czy innnego debilstwa. Masz problem ze sobą to idz się utop i to nagraj i niech ktoś to wrzuci. I to będzie dobry materiał a nie takie gówno.
Ajjjjj ale ten nasz naród dał sie upodlić za karpia! Same kurwy, Janusze i chytre baby z Radomia, a niestety taka młoda inteligentna krew jak Ty, autorze, nie identyfikuje się już z nami.
Weź chłopie wyjdź z piwnicy do ludzi, pojedź może na jakiś koncert, a nie sraj memami, które jeśli kiedyś bywały zabawne to są to już zamierzchłe czasy. A jeśli jednak zdecydujesz sie zostać w swojej pracowni to zrób jakiś research, poszperaj trochę o naszych zachodnich sąsiadach czy skandynawskich to być może dojdzie do Ciebie, że nie jest z nami tak źle , że tam co prawda nie chodzą do lidla bić sie o promocje, ale wynika to z tego że zwyczajnie boją się wyjść z domu.
Janusze są i zawsze byli, ale dopiero teraz Janusz = naród a nie jeden z jego obywateli i minie ta moda jak każda.
Pozdrawiam serdecznie z parawanowego pałacu z Helu.
Weź chłopie wyjdź z piwnicy do ludzi, pojedź może na jakiś koncert, a nie sraj memami, które jeśli kiedyś bywały zabawne to są to już zamierzchłe czasy. A jeśli jednak zdecydujesz sie zostać w swojej pracowni to zrób jakiś research, poszperaj trochę o naszych zachodnich sąsiadach czy skandynawskich to być może dojdzie do Ciebie, że nie jest z nami tak źle , że tam co prawda nie chodzą do lidla bić sie o promocje, ale wynika to z tego że zwyczajnie boją się wyjść z domu.
Janusze są i zawsze byli, ale dopiero teraz Janusz = naród a nie jeden z jego obywateli i minie ta moda jak każda.
Pozdrawiam serdecznie z parawanowego pałacu z Helu.
Widzę, że coraz więcej żydków na tym portalu. Autor posta na nazwisko ma zapewne Bakicki albo Judkiewicz.
polaczki robaczki
@up
Do zobaczenia za miesiąc.
Do zobaczenia za miesiąc.
Post faktycznie słaby. Ale ludzie podejrzewający, że Soros płaci za publikowanie postów na jakimś polskim portalu to jeszcze większa żenada
Uwaga, Uwaga! Hasbara atakuje!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów