📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A walutą na Ukrainie jest Hrywnia
A po przekroczeniu granicy dostajecie takie piecząteczki:
A trip z Wrocławia na morze Czarne do Gurzufa (takie Ukraińskie San Tropez) wynosi 900zł za 3 tygodnie
A po przekroczeniu granicy dostajecie takie piecząteczki:
A trip z Wrocławia na morze Czarne do Gurzufa (takie Ukraińskie San Tropez) wynosi 900zł za 3 tygodnie
Uff jeszcze podaj lokalizacje sklepu. Bo te wakacje to będą wakacje nad Odessą
obecny alfabet zarówno rosyjski jak i ukraiński to nie cyrylica tylko odmiana grażdanki
pakicito napisał/a:
potwierdzam Ukrainka, w Rosji po dzisiejszym kursie 0,102 daje i tak 5,81 a nie 5,70
To nie wiem jakie ty masz źródła ale takiego kursu to nie ma ale za to jest taki 1 UAH = 38 groszy czyli 57*0,38=21,66
werther napisał/a:
Dokładnie to UA, na dodatek dodam że ta wódka to najgorszy syf, mam 9 km do przejścia granicznego, i u nas to grzech nie mieć paszportu...kontrabanda pełną gębą.Już lepszy jest medoff który stoi obok, a w Rosji ta wódka kosztuje jeszcze mniej.Uwaga, niedouczona gimbazo, nie tylko w Rosji jest używana cyrylica.
Napis jest po ukraińsku, a cena po kursie średnim to 22 zł a nie "5zł 70 groszy". Więc się nie podniecać.
ProfessorHix napisał/a:
@ ramzei
Balonem będziesz latał czy Ci się miasto z rzeką popierdoliło?
Jak tam taka tania wódka to pewnie będę latała nad Odessą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów