To wszystko bardzo łechta , ale większość Polaków widzi na codzień co jest grane
PS. Jesteśmy na 6 miejscu w kolejce
Youtube : CNN, What In The World: Poland
Polacy , szanowni Sadole i nawet Wy; hejterzy - pośród Odry i Bugu ,z nad Wisły i Łyny , łączcie się , nadeszła wasza chwila. Hejtujcie i sprawiajcie by ciapackie kmiecie nie spoglądali w tę stronę. Siejcie komentarz w tym i następnych filmach. W Świat trzeba posłać Polskość , by wrogowie wiedzieli gdzie się nie wpierdalać. Żeby za wczasu wiedzieli, że będą żałować. Amen.
PS. Piszę serio i bez trollingu. Całe życie jakieś anonimowe typy wmawiają nam "polaczków" i przedstawiają niektóre nasze cechy jako negatyw.
SAPERE AUDE Bracia
wizy im zrobic i nie wpuszczac scierwa. w ameryce sie sprawdzilo
To wszystko bardzo łechta , ale większość Polaków widzi na codzień co jest grane
boston co? boston to pewnie sciema, bo zdaje sie bylo cos o zwiazku zamachowcow z iranem, a ten, jak wiadomo, jest 4 producentem ropy naftowej na swiecie. do tego drugim producentem gazu. temat na czasie. chodzilo mi konkretnie o niewpuszczanie polactwa. nie notuje sie notorycznego pijanstwa, czy upuszczania dzieci na prog.
A Boston to co?
ja posluguje sie jednym przelicznikiem - w 2k moglem kupic pake srednich fajek za 3zl i pol litra bolsa za 21. teraz moge kupic pake srednich za 11, a flache za 19. ktos chyba ma interes w oglupianiu spoleczenstwa.Przelicz sobie ile w 2000 roku kupiłbyś PB95 za średnią pensję a policz ile kupisz dziś.
boston co? boston to pewnie sciema, bo zdaje sie bylo cos o zwiazku zamachowcow z iranem, a ten, jak wiadomo, jest 4 producentem ropy naftowej na swiecie. do tego drugim producentem gazu. temat na czasie. chodzilo mi konkretnie o niewpuszczanie polactwa. nie notuje sie notorycznego pijanstwa, czy upuszczania dzieci na prog.
to ja dalem ci piwo. ogarnij pizde dzieciaku, bo krav maga to zydowska sztuka walki, a zdaje sie propsowanie takowej prawdziwemu polakowi nie przystoi.
Brak słów na to pierdolenie.
to ja dalem ci piwo. ogarnij pizde dzieciaku, bo krav maga to zydowska sztuka walki, a zdaje sie propsowanie takowej prawdziwemu polakowi nie przystoi.