18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Propozycja
andre1991 • 2011-01-04, 15:35
Oto treść wiadomości jaką otrzymała moja koleżanka na jednym ze sławnych portali internetowych od pewnego napaleńca

a tutaj jakby nie chciało się powiększyć
Prosze nie gniewaj sie bo nie chce Cie tym urazic ani nic z tych rzeczy po prostu gdy zobaczylem Cie nie moglbym sobie wybaczyc gdybym nie zapytal sie Ciebie czy nie zgodzilabys sie prowadzic ze mna rozmow przez neta w trakcie ktorych mozna sie masturbowac. Zdaje sobie sprawe z tego ze to pewnie wyda Ci sie smieszne i glupie ale ja wiem ze nigdy nie spotkam dziewczyny ktora choc w polowie tak podobala mi sie jak Ty. Jestes dla mnie jak spelnienie marzen chyba od zawsze marzylem wlasnie o takiej idealnej dziewczynie jak Ty. Nigdy mi sie nie zdarzylo zeby tylko sama zwykla fotka dziewczyny powodowala ze jestem podniecony do granic mozliwosci i same mysli przychodzily mi do glowy. Oczywiscie chcialbym aby to pozostalo tylko i wylacznie miedzy nami jednak nie wyobrazam sobie aby ktokolwiek poza nami o tym wiedzial nie mowiac juz ze widzial a chcialbym zebysmy mogli sie widziec i mowic do siebie w dodatku bez bielizny rowniez jednak widok ciala sprawia ze te rozmowy bylyb bardziej realne.Zreszta rowniez sadze ze przez takie rozmowy mozna sie poznac mozna zostac przyjaciolmi bo jednak chyba moglibysmy rozmawiac o wszystkim. Niestety jest to dla mnie jedyna mozliwosc przezywac tego z Toba i marzyc nie mieszkam w polsce. Rowniez chcialbym Ci cos od siebie dawac jakies prezenty wysylalbym pieniadze oczywiscie mialabys je zawsze przed rozmowami jednak trzeba sie rewanzowac i ufac sobie a mysle ze tobie mozna ufac zreszta jesli sprawi ze i Ty mi zaufasz moge zrobic intymne fotki i Ci wyslac jesli to Ci eprzekona. Prosze nie gniewaj sie na mnie po prostu jak Cie widze nie wiem co mam ze soba zrobic a takie rozmowy z Toba na pewno bylyby o wiele przyjemniejsze niz real z kims innym bo wiem co odczuwam jak Cie widze. Buziakow mnostwo i bede czekal na wiadomosc

Czego to człowiek nie zrobi by sobie ulżyć hehe
Zgłoś
butelka rumu 2011-01-05, 1:13
Ma 16 lat i już założyła konto na portalu randkowym ? Albo brzydka albo ma kutacha : D
Zgłoś
salsamichal 2011-01-05, 12:35 2
kurwa na jej miejscu brał bym frajera na hajs i prezenty przez jakiś czas
Zgłoś
B................z 2011-01-05, 23:15 2
@up, to mu odpisz, może razem się pobawicie
Zgłoś
paczek1262 2011-01-05, 23:19
Dobra, nie pierdol, dawaj jej fotke

Świadomy sen
Zgłoś
mereel 2011-01-05, 23:24
haha, niektórzy mają teraz zajebisty szablon do kopiego pasta
Zgłoś
Hazzel 2011-01-05, 23:29
szmata jebana, nawet jakby chciał zdjęcie Twojego dziadka z wermachtu bo by chciał powalić gruchę do niego nie powinnaś tutaj tego umieszczać bo wyraźnie Cię prosił o dyskrecję. Kopnij się w ryj.
Zgłoś
p................s 2011-01-05, 23:37
wchodzisz na WP, masz konto na NK... czytasz o polityce... gościu wklej fotkę tej koleżanki albo będzie mi Cię szkoda...

Zgłoś
�................z 2011-01-05, 23:42 2
Nie ma foty, nie ma piwa
Zgłoś
trademan 2011-01-06, 0:12
jaki zjeb, przepisywał tekst...
Zgłoś
B................z 2011-01-06, 0:12
@2up, nie ma gazu, żyd dożywa.
Zgłoś
PabloOlo 2011-01-06, 1:03
Co mu odpisała?
Zgłoś
Andrev 2011-01-06, 1:48
miły kulturalny onanista - pewnie ksiądz

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - J.Piłsudski
13k.pl/-/sugestia.php
Zgłoś
Earth 2011-01-06, 11:29
@trademan

niektóre klawiatury mają funkcję copy&paste
Zgłoś
Darth Revan 2011-01-06, 11:47
Tia konto koleżanki....
Zgłoś
Sniffer 2011-01-06, 14:57
Zamieść zdjęcie koleżanki A poza tym, czego się spodziewała po szmatławym portalu "randkowym" czyli dla no - lifeów którzy nie mają dość odwagi, żeby zawierać jakiekolwiek prawdziwe znajomości?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów