Jakiś pojebany dziadek ze schizofrenią grozi Polakom.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze gada! Polać mu.
ojciec Jarosława i Lecha?
Macierewicz, myślałem że spłodziły go surykatki, taki chłopak podobny.
Macierewicz, myślałem że spłodziły go surykatki, taki chłopak podobny.
zeby mowil po niemiscku to po barwie glosu bym go z hitlerem pomylil...
Pizdusie pozwieszali główki, nawet nie mieli odwagi by mu odpowiedzieć...wstyd
myślicie, że to rusek? a może Polak, któremu tak obrzydło życie wśród rodaków, ze wymyslił sobie takie later ego żeby w jakiś sposób poczuc sie lepszy i tak go to wciągnęło...
alter ego*
alter ego*
ooo super, coraz więcej zombie do zabijania tylko muszę się zaopatrzyć w jakąś siekierkę
jak to jest Hitler kurwa nie słyszycie??
Takich ludzi to powinni profilaktycznie zamykać/gazować*. Dzisiaj pierdoli coś w tramwaju że wszystkich pozabija a jutro to zrobi...
* - niepotrzebne skreślić
* - niepotrzebne skreślić
yonderbrack napisał/a:
:macelod:
Nie wiem czy wiesz, ale starego Macierewicza zajebali UB-cy więc nie dziw się, że tak go pili by rozjebać i rozliczyć tych czerwonych skurwysynów...
Wiem. Ale wszystko ma swoje granice. Chyba nie wierzysz, że ruscy, którzy przez od poczatku ukrywali fakty o Katyniu, nagle postanowili rozjebać tupoleva z prezydentem i całą delegacją, żeby sprawa Katynia dostała takiego rozgłosu, jakiego nigdy by nie dostała gdyby nie ta katastrofa ...
Jak człowiek ma problemy z psychiką, z jakichkolwiek powodów, to należy mu pomóc w inny sposób niż robienie z niego specjalistę od rzeczy, o których nie ma zielonego pojęcia ...
załosne, gdybym nie chciał być polakiem, nie mówił bym po polsku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów