18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Prośba...
Adias100 • 2013-09-24, 20:45
Poprosiłem kolegę by wytłumaczył mi czasy z angielskiego. Pomimo tego że ten język nie jest mi obcy, wolałem by ktoś kompetentny...

Wyszło to tak:

I zamknąć japy, że jestem debilem nie umiejąc angielskiego czy inne bzdury, które wypływają z waszych chorych mózgów.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
c................t 2013-09-24, 22:42 5
@isitsaturday

Bo, jeżeli chodzi o angielski: jest to język, tak jak niegdyś łacina, międzynarodowy, także wypada znać go człekowi inteligentnemu, świata ciekawemu świata - chyba, że jest się człowiekiem o pędzie do rozwoju i wiedzy na poziomie typowego buca, co pod spożywczym się relaksuję z kochanym piwkiem.

I skąd niby, kurwa, wniosek, że znajomość języków obcych sprawia, że własny język ma stać się passe?
Zgłoś
lukis1322 2013-09-24, 22:43
jestes debilem nie umiejac angielskiego

sorry musialem
Zgłoś
Kasuczi 2013-09-24, 22:47
Zobaczylem, ze cos na steam i juz wiedzialem, ze to bedzie ciekawe
Zgłoś
g................k 2013-09-24, 22:48
chickeneatingcat napisał/a:

@isitsaturday

Bo, jeżeli chodzi o angielski: jest to język, tak jak niegdyś łacina, międzynarodowy, także wypada znać go człekowi inteligentnemu, świata ciekawemu świata - chyba, że jest się człowiekiem o pędzie do rozwoju i wiedzy na poziomie typowego buca, co pod spożywczym się relaksuję z kochanym piwkiem.

I skąd niby, kurwa, wniosek, że znajomość języków obcych sprawia, że własny język ma stać się passe?

po twojej gadce widać ze jesteś w gimbazjum i cie starzy utrzymują i ktoś ci nawtykał do łba ze angielski to świętość. U mnie w pracy zatrudnia się ludzi co umieją rosyjski albo niemiecki na angielski nikt nie patrzy. Zapraszam do dorosłego życia i na rynek pracy zobaczysz co zdziałasz twoim świetnym angielskim:)
Zgłoś
O................a 2013-09-24, 22:53
Anglicy sami nie znają poprawnego angielskiego.
Ang, którego uczą w szkołach to chuj nie ang.narzucany przez ustawy.
Polak po studiach / kursach zna ang.lepiej niż nie jeden Anglik.
Zgłoś
Uuk 2013-09-24, 22:57 1
No i chuj czy autor zna czy nie zna angielskiego. Materiał dobry- piwo
Zgłoś
matiqq 2013-09-24, 23:05 1
O chuj wam chodzi z tym Angielskim?

Taki on międzynarodowy... Ale jadąc do USA chuja się dogadasz płynnie, będziesz powtarzał jedno zdanie a i można trafić na wyrazy, które chuja pokrywają znaczenie j.Amerykańskiego (udoskonalonego ((ułatwionego) Angielskiego).

A co jeśli ktoś zna Niemiecki w stopniu kurwa każdym i nie ma problemu by dogadać się z ruskiem/włochem/Hamerykaninem/Anglikiem/itd... po przez łączenie języków bo zna jakieś tam podstawy, jednak ma problem np. z "ich war heute in Kino" więc powie "ich bin in kino heute" i mimo że czas się nie zgadza to rozmówca będzie wiedział o co chodzi, a jak nie to się dopyta "bist du in kino oder warst du in Kino?)

Pierdolololololoologia z tymi obcymi językami, każdy zna to co potrzebuje (będzie potrzebował czegoś innego to pech) i dobrze, jeżeli to doskonali. (ma się to do wszystkiego, nie tylko do nauki języków).
Zgłoś
SalvationArmt 2013-09-24, 23:16
Jeśli napisał was fucking tzn ze robił to ciągiem, ale skończył bo to past. Jego wytłumaczenie pasuje do formy has been fucking bo to czynność zaczęta w przeszłości, ale niewiadomo czy skończona jeśli się mylę poprawcie mnie
Zgłoś
K................b 2013-09-24, 23:17
Autor tego text jest fucking debilem i sack his ojcu dick xD
Zgłoś
Hrodgar 2013-09-24, 23:24 1
Grunt to trafić do odbiorcy. Przykładowo, jak dzieciak interesuje się piłką nożną to tłumaczy mu się wszystko na przykładzie piłki nożnej. Kolega próbował wytłumaczyć Ci angielski służąc się Twoimi zainteresowaniami.
Zgłoś
Amraith 2013-09-24, 23:57
gozdek napisał/a:

a ty masz 12 lat i dalej matka cie karmi cyckiem, dorośnij idź zapierdalać do fabryki to będziesz na maszynach czytał ostrzeżenia po angielsku i do tego ci się przyda.. A sory i do pisania komentów na sadolu

A Ty jesteś grzybem na pochwie murzynki z burkina faso.
W każdym razie z tekstami ''ja nie czytam książek bo som gupie #yolo'' to możesz do swojego gimbazjum jutro iść. A jak zycie opiera sie na fabryce i nic wiecej nie widzisz to pogratulować
Zgłoś
kicaqq 2013-09-25, 1:00
gorszego gunwa nie widzialem
Zgłoś
qbalo86 2013-09-25, 6:23
Tak, jebać tych co nie umieją angielskiego to wszyscy zaraz, a jak przyjdzie do rozmowy z Anglikiem to większość napinaczy będzie ledwie dukać. Pieprzeni hipokryci. Nikt nie musi znać angielskiego, bo to wymaga samodzielnej nauki. W szkole nauczą tylko podstaw. W sumie to tak jak z językiem polskim, połowa entelygentnych też tylko duka.
Zgłoś
w................s 2013-09-25, 9:49
Niech zgadnę.
... gimnazjum?
Zgłoś
c................t 2013-09-28, 11:49
gozdek napisał/a:

po twojej gadce widać ze jesteś w gimbazjum i cie starzy utrzymują i ktoś ci nawtykał do łba ze angielski to świętość. U mnie w pracy zatrudnia się ludzi co umieją rosyjski albo niemiecki na angielski nikt nie patrzy. Zapraszam do dorosłego życia i na rynek pracy zobaczysz co zdziałasz twoim świetnym angielskim:)

Ach, tylko nie napisałem, że angielski to świętość, Panie Dorosły i Wykształcony Pracowniku.

Primo: chodziło mi o to, że angielski to po prostu podstawa, która każdy powinien znać, a nie przepustka do Lepszego Życia, nic takiego nie pisałem. A że angielski to podstawa, to raczej oczywistość.

Secundo: och, zdziwiłbyś się, że to pewnie to ja Ciebie mogę zapraszać, bardziej niż Ty mnie;) a teraz mózg rozjebany - zależy od pracy - są nawet posady w Polsce gdzie sam polski jest wymagany, a zarabia się dobrze. Zresztą znajomość rosyjskiego czy niemieckiego to też nie jest przepustka do super pracy - angielski, hiszpański, francuski, niemiecki, rosyjski - to są języki podstawowe, które to wszystkie na prawdę ogarnięty człowiek będzie znał, a przynajmniej w stopniu średnim.

Jużeś myślał, że zabłysłeś, że angielski to dla głupków, a Ty znasz niemiecki/rosyjski, to dopiero jesteś gość, mm?
Co dla innego sufitem, to dla innego podłogą.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem