Myślę, że warty poświęcenia chwili uwagi
Myślę, że warty poświęcenia chwili uwagi
tu jest takie bagno ze nawet kryzys nie wypalil..bo w sumie jaka to roznica jak tu zawsze byl gnoj..
moze zeby wyjsc z tego gowna trzebaby wypowiedziec wojne Czechom i z miejsca sie podac
piwo stawiam panu za sile i wytrwalosc ktorej mi teraz brakuje..
Ale wiek wpisany w profilu sugeruje, że z gimnazjum już wyszłaś... To na chuj z takimi odzywkami?
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"Co do filmiku. Koleś przesiedział pół życia z 55 lat? niech bedzie ok 20 lat. Tyle się nie dostaje za nic. I niech się nie tlumaczy samtoną matką, którą zostawil 2-krotny MP w kajakach. Ludzie z gorszych gówien wychodzą na ludzi. Sam jest odpowiedzialny za swoje życie, za swoje wybory, i za konsekwencję swoich wyborów. Jeśli was wzruszył, to wam współczuję. Dla mnie to słaba jednostka, która nie potrafiła wziąć swojego życia w garść.
#1. hejter dubstepu na forum.Wielki w swej prostocie i szczerości której brak wielu ludziom w obecnych czasach.Kohaku91 nie wybiegaj tak do przodu bo ci z tyłu braknie
tak sie kurwa w PoLanDzie zyje..i jakos sie nie zanosi zeby bylo lepiej..
tu jest takie bagno ze nawet kryzys nie wypalil..bo w sumie jaka to roznica jak tu zawsze byl gnoj..
moze zeby wyjsc z tego gowna trzebaby wypowiedziec wojne Czechom i z miejsca sie podac
piwo stawiam panu za sile i wytrwalosc ktorej mi teraz brakuje..
Dowcipny,przecież to oni poddaliby się pierwsi,jeszcze byśmy musieli zajmować się dodatkowo ich problemami
Btw. jak widzę te cyferki "95" "1994" "1996" i co czasem niektorzy właściciele nicków z takimi cyframi piszą to kurwa....
^^^ Przyganiał rocznik 94' 95-emu...
Co do filmiku. Koleś przesiedział pół życia z 55 lat? niech bedzie ok 20 lat. Tyle się nie dostaje za nic. I niech się nie tlumaczy samtoną matką, którą zostawil 2-krotny MP w kajakach. Ludzie z gorszych gówien wychodzą na ludzi. Sam jest odpowiedzialny za swoje życie, za swoje wybory, i za konsekwencję swoich wyborów. Jeśli was wzruszył, to wam współczuję. Dla mnie to słaba jednostka, która nie potrafiła wziąć swojego życia w garść.
To gratuluje kur** twardzielu.
Ciebie by postrzelili, odje**li nogi i ręce i byś wyszedł na prostą.
"Dla mnie to słaba jednostka, która nie potrafiła wziąć życia w garść" - a niech Ci kurwa zdechnie żona ( czyli osoba, którą kochasz - pewnie nie wiesz ) i zobaczymy jaki wtedy będziesz niezłomny.
Ciebie to nie wzrusza hmm... może nikogo nie kochasz, może nikt Ciebie nie kocha?
Nie wiem jaki jest powód, ale na pewno masz przeje***e.
Ciebie to nie wzrusza hmm... może nikogo nie kochasz, może nikt Ciebie nie kocha?
Hah, jaki pocisk
Kisielek, po chuj Ci te gwiazdki, mamusia patrzy zza monitora, że cenzurujesz słówka?
Mnie nie wzrusza, ja na jego miejscu zabijałbym nożem i okradał ludzi, skoro społeczeństwo go odrzuciło, po chuj ma się starać by go przyjeło?
Lifelover - Karma.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów