📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pawehan napisał/a:
Jebać Psy !!! I sukę też
Gdybym spotkał tego bezdomnego to postawiłbym mu piwo
Jebać psy, jp na 100%, a gdy okradną mieszkanie lub zapierdolą samochód, to żeby dostać odszkodowanie z ubezpieczalni, to pójdziesz grzecznie na policję i powiesz "dzień dobry proszę pana ukradli mi samochód" ty mój dzielny rycerzu ortalionu.
Pawehan napisał/a:
Jebać Psy !!! I sukę też
Gdybym spotkał tego bezdomnego to postawiłbym mu piwo
ojebałbys mu pento jak zawsze
ci goście co przyszli powinno skopać tego gości do nieprzytomności i po problemie
Dobrze, że policjantka miała Nerfa, bo inaczej mogłaby się zranić.
Kiedy widzę policjantke to czuję się bezpiecznie.... Odcinek 2337..
Ciekawe kiedy lewactwo będzie żądać parytetów w policji
~hoszo napisał/a:
Kobiety w policji- czy trzeba mówić coś więcej?
A co ? Wolisz ruchać facetów?
A ma ktoś filmik, bodajże z Rosji, jak policjant legitymuje w jakimś budynku jakieś ćpuna czy inne ścierwo pisząc coś na parapecie będąc odwróconym plecami do ćpuna, a ten wyciąga mu spluwę z kabury i strzela policjantowi w głowę?
radek225 napisał/a:
Jebać psy, jp na 100%, a gdy okradną mieszkanie lub zapierdolą samochód, to żeby dostać odszkodowanie z ubezpieczalni, to pójdziesz grzecznie na policję i powiesz "dzień dobry proszę pana ukradli mi samochód" ty mój dzielny rycerzu ortalionu.
A kiedy jest przewaga niebieskich i duszą na śmierć bezbronnego ,albo traktują paralizatorem aż umrze ,no to co powiesz na to ?
Pawehan napisał/a:
A kiedy jest przewaga niebieskich i duszą na śmierć bezbronnego ,albo traktują paralizatorem aż umrze ,no to co powiesz na to ?
Do patologii dochodzi wszędzie. Jakby nie policja i sądownictwo, to idąc ulicą ktoś zabił by cię od tak po prostu, Bo mu się nie spodobałeś albo dlatego że spodobał się mu twój telefon, albo zawartość twojego portfela. Jakoś mnie nigdy policja nie uderzyła, nie potraktowała paralizatorem, gazem po oczach. Nawet mi ręki nigdy nie wykręcili. Może dlatego że żyję jak człowiek i staram się nie pchać w kłopoty?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów