18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
radek225 2021-06-02, 13:50 9
Pawehan napisał/a:

Jebać Psy !!! I sukę też
Gdybym spotkał tego bezdomnego to postawiłbym mu piwo

Jebać psy, jp na 100%, a gdy okradną mieszkanie lub zapierdolą samochód, to żeby dostać odszkodowanie z ubezpieczalni, to pójdziesz grzecznie na policję i powiesz "dzień dobry proszę pana ukradli mi samochód" ty mój dzielny rycerzu ortalionu.
Zgłoś
Krz1343 2021-06-02, 14:21 4
Pawehan napisał/a:

Jebać Psy !!! I sukę też
Gdybym spotkał tego bezdomnego to postawiłbym mu piwo

ojebałbys mu pento jak zawsze
Zgłoś
Krzychuj123 2021-06-02, 14:27 4
Pawehan napisał/a:

Jebać Psy !!! I sukę też

Brzydko mówisz o rodzicach
Zgłoś
Kali1993 2021-06-02, 14:36 1
ci goście co przyszli powinno skopać tego gości do nieprzytomności i po problemie
Zgłoś
gall-kg 2021-06-02, 16:30 1
~hoszo napisał/a:

Kobiety w policji- czy trzeba mówić coś więcej?

tak tylko parkometry
Zgłoś
Dupaapud 2021-06-02, 16:33 1
Dobrze, że policjantka miała Nerfa, bo inaczej mogłaby się zranić.
Zgłoś
silwerbalk 2021-06-02, 16:47 2
Kiedy widzę policjantke to czuję się bezpiecznie.... Odcinek 2337..
Zgłoś
fikuswdoniczce 2021-06-02, 16:54 4
Ciekawe kiedy lewactwo będzie żądać parytetów w policji
Zgłoś
JolkiPolkiPL 2021-06-02, 16:56
~hoszo napisał/a:

Kobiety w policji- czy trzeba mówić coś więcej?

A co ? Wolisz ruchać facetów?
Zgłoś
p................a 2021-06-02, 17:04 2
A ma ktoś filmik, bodajże z Rosji, jak policjant legitymuje w jakimś budynku jakieś ćpuna czy inne ścierwo pisząc coś na parapecie będąc odwróconym plecami do ćpuna, a ten wyciąga mu spluwę z kabury i strzela policjantowi w głowę?
Zgłoś
Pawehan 2021-06-02, 18:23 1
Krzychuj123 napisał/a:

Brzydko mówisz o rodzicach

o twoich chyba

Zgłoś
Elver 2021-06-02, 18:46 1
W Stanach to Policja się spawnuje i to zawsze w przewadze liczebnej
Zgłoś
Pawehan 2021-06-02, 19:28 1
radek225 napisał/a:

Jebać psy, jp na 100%, a gdy okradną mieszkanie lub zapierdolą samochód, to żeby dostać odszkodowanie z ubezpieczalni, to pójdziesz grzecznie na policję i powiesz "dzień dobry proszę pana ukradli mi samochód" ty mój dzielny rycerzu ortalionu.

A kiedy jest przewaga niebieskich i duszą na śmierć bezbronnego ,albo traktują paralizatorem aż umrze ,no to co powiesz na to ?
Zgłoś
radek225 2021-06-03, 1:34 4
Pawehan napisał/a:

A kiedy jest przewaga niebieskich i duszą na śmierć bezbronnego ,albo traktują paralizatorem aż umrze ,no to co powiesz na to ?

Do patologii dochodzi wszędzie. Jakby nie policja i sądownictwo, to idąc ulicą ktoś zabił by cię od tak po prostu, Bo mu się nie spodobałeś albo dlatego że spodobał się mu twój telefon, albo zawartość twojego portfela. Jakoś mnie nigdy policja nie uderzyła, nie potraktowała paralizatorem, gazem po oczach. Nawet mi ręki nigdy nie wykręcili. Może dlatego że żyję jak człowiek i staram się nie pchać w kłopoty?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem