Gościu jako praworządny obywatel ujawnia kulisy prostytucji w Oklahomie , gdzie prostytucja jest zakazana... Oglądać od 3:00 minuty, potem z wyczuciem można przewijać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwsza sprawa: ciekawe czemu nie wrzucił filmików jak zebrał wpierdol.
Druga sprawa: w Polsce mamy o wiele lepsze dziwki.
Trzecia sprawa:
Baba z kutasem?
Druga sprawa: w Polsce mamy o wiele lepsze dziwki.
Trzecia sprawa:
Baba z kutasem?
Widzę, że klientela grzybiarek się oburza ;|
Jesteście tak samo żałośni (a nawet bardziej) jak on, skoro musicie płacić za obciąganie przez obrzydliwą i brudną babę.
Jesteście tak samo żałośni (a nawet bardziej) jak on, skoro musicie płacić za obciąganie przez obrzydliwą i brudną babę.
ahhaaahahaha, ale koleś ma hobby, jeździ z kamerą za dziwkami i nagrywa jak klient je rżnie, ja pierdole, ale fetysz
Ciekawe skąd debil wie, że to prostytutki? Albo inaczej - jak to udowodni? To już się w plenerze w aucie ruchać nie można?
co to za nuta od 5:30?
że go nikt jeszcze nie zastrzelił....
pamiętam sam.. jak byłem na ciśnieniu, a kobiecie mojej się śpieszyło...
więc szybka akcja na klatce, od tyłu ją zapinam, wszystko pięknie, już miałem dochodzić..
gdy wbiegły dzieciaki do klatki i zaczęły hałasować.. odpaliły fajki i coś tam chichotały się z nas..
bo w zasadzie nie zdążyłem założyłem założyć spodni, tylko się swoją partnerką zakryłem..
ludzie... tak się wtedy wkurwiłem, że wystarczyło dwa słowa "wypierdalać" i dzieciaki zniknęły..
ale pamiętam dokładnie... drzemała we mnie taka siła, że ktokolwiek tam by był.. rozniósłbym go w pył
przerwanie stosunku jest gorsze od budzenia rano... kto ma krnąbrne jaja, ten wie co jest grane
pamiętam sam.. jak byłem na ciśnieniu, a kobiecie mojej się śpieszyło...
więc szybka akcja na klatce, od tyłu ją zapinam, wszystko pięknie, już miałem dochodzić..
gdy wbiegły dzieciaki do klatki i zaczęły hałasować.. odpaliły fajki i coś tam chichotały się z nas..
bo w zasadzie nie zdążyłem założyłem założyć spodni, tylko się swoją partnerką zakryłem..
ludzie... tak się wtedy wkurwiłem, że wystarczyło dwa słowa "wypierdalać" i dzieciaki zniknęły..
ale pamiętam dokładnie... drzemała we mnie taka siła, że ktokolwiek tam by był.. rozniósłbym go w pył
przerwanie stosunku jest gorsze od budzenia rano... kto ma krnąbrne jaja, ten wie co jest grane
że też go nikt nie zastrzelił...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów