nawet menel może sobie skorzystać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W gimnazjum nie uczą już angielskiego? Przecież jak gość powiedział że bez gumy to ona na to że jak chce bez gumy to musi odejść więc poszedł w chuj.
ten pranker sranker z muzułmańskimi korzeniami niech się najpierw dowie jak wyglądają tirówki w Polsce, na filmiku fajna dupencja a na drogach stoją stare 90-kilowe rozjebane kurwiska po czterdziestce
Ale laska zajebista, to trzeba przyznać.
@sobol1992
to nie wiem gdzie ty mieszkasz bo kolo mnie kilka fajnych tirow stoi
to nie wiem gdzie ty mieszkasz bo kolo mnie kilka fajnych tirow stoi
Lahwf, taki prankster z ponad milionem subskrybcji ostatnio wyjaśnił to zjawisko "pranków" w jednym filmiku nazywając go "prosty sposób na virala"
"Można to osiągnąć w kilku prostych krokach, nie potrzebujesz talentu, humoru czy też nawet oryginalności, wystarczy zebrać grupkę znajomych i odegrać scenke w miejscu publicznym. Chodzi o to aby utworzyć debatę w komentarzach, im więcej kontrowersji tym lepiej"
Prawda jest taka że w dużej ilości te filmiki są ustawione, a co do tego filmiku, jest z pewnością ustawiony.
"Można to osiągnąć w kilku prostych krokach, nie potrzebujesz talentu, humoru czy też nawet oryginalności, wystarczy zebrać grupkę znajomych i odegrać scenke w miejscu publicznym. Chodzi o to aby utworzyć debatę w komentarzach, im więcej kontrowersji tym lepiej"
Prawda jest taka że w dużej ilości te filmiki są ustawione, a co do tego filmiku, jest z pewnością ustawiony.
Ja-nusz napisał/a:
Przecież to ustawione w chuj, akcja w PL a tu gostek w stylu Adama Małysza nawija po angielsku do suczy a ta bez zdziwienia podejmuje gadkę po "angielskiemu". Nawet nie widać miejsca gdzie tam można wjechać do lasku...
Może to jest ustawione ale widzę że nie masz pojęcia o tirówkach dziwi cię fakt że mówi po angielsku a prawda jest taka że większość to studentki które sobie dorabiają powiecie że jestem pierdolni*ty ale taka jest smutna prawda
Fakt faktem że większość tirówek to grubawe pasztety albo brudne rumunki/bługarki ale też idzie wychaczyć coś ładniejszego tylko te bardziej ogarnięte pracują w domach albo jakiś klubach
Za pięćset PLN to 50% młodych polek Ci opierdoli berło wystarczy dobrze trafić... i nie...nie te z ulicy ani z burdeli.
@Swir_93
Te bardziej ogarnięte bawią się w sponsoring. Dla dinozaurów internetowych: dziany typ spędza sobie z laską "miłe chwile", np. restauracja, kino itp. a później ruchanko. Niby wszystko kulturalnie i takie tam, ale dziwka dziwką pozostanie. Nie musicie wierzyć (w końcu to internety i każdy może sobie wymyślić bzdury), ale słyszałem w swoim otoczeniu o takich osobach, np. koleżanka mojej siostry- tak studentka.
Te bardziej ogarnięte bawią się w sponsoring. Dla dinozaurów internetowych: dziany typ spędza sobie z laską "miłe chwile", np. restauracja, kino itp. a później ruchanko. Niby wszystko kulturalnie i takie tam, ale dziwka dziwką pozostanie. Nie musicie wierzyć (w końcu to internety i każdy może sobie wymyślić bzdury), ale słyszałem w swoim otoczeniu o takich osobach, np. koleżanka mojej siostry- tak studentka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów