Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Yoka_Brotherrr 2015-01-14, 19:18 10
później podjedzie ksiądz, uchyli szybę i spyta
-podwieźć cię?
-nie, po dwieście pięćdziesiąt
Zgłoś
pawlo8 2015-01-14, 19:24 1
W gimnazjum nie uczą już angielskiego? Przecież jak gość powiedział że bez gumy to ona na to że jak chce bez gumy to musi odejść więc poszedł w chuj.
Zgłoś
momonon 2015-01-14, 19:26
Da ktoś namiary na te zdzirsko?
Zgłoś
sobol1992 2015-01-14, 19:26 11
ten pranker sranker z muzułmańskimi korzeniami niech się najpierw dowie jak wyglądają tirówki w Polsce, na filmiku fajna dupencja a na drogach stoją stare 90-kilowe rozjebane kurwiska po czterdziestce
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2015-01-14, 19:29 1
Ale laska zajebista, to trzeba przyznać.
Zgłoś
Admirał 2015-01-14, 19:41 2
Jaka wykształcona. Angielski. LOL>
Zgłoś
nobas 2015-01-14, 19:56 1
@sobol1992
to nie wiem gdzie ty mieszkasz bo kolo mnie kilka fajnych tirow stoi
Zgłoś
Mitico 2015-01-14, 20:07
Jak sie godzi jak sie kurwa nie zgodziła.
Zgłoś
madej213 2015-01-14, 20:12 5
Lahwf, taki prankster z ponad milionem subskrybcji ostatnio wyjaśnił to zjawisko "pranków" w jednym filmiku nazywając go "prosty sposób na virala"

"Można to osiągnąć w kilku prostych krokach, nie potrzebujesz talentu, humoru czy też nawet oryginalności, wystarczy zebrać grupkę znajomych i odegrać scenke w miejscu publicznym. Chodzi o to aby utworzyć debatę w komentarzach, im więcej kontrowersji tym lepiej"

Prawda jest taka że w dużej ilości te filmiki są ustawione, a co do tego filmiku, jest z pewnością ustawiony.
Zgłoś
macio106 2015-01-14, 20:23 1
Ehh co za czasy.. nawet będąc dziwką trzeba znać angielski.
Zgłoś
Swir_93 2015-01-14, 20:26
Ja-nusz napisał/a:

Przecież to ustawione w chuj, akcja w PL a tu gostek w stylu Adama Małysza nawija po angielsku do suczy a ta bez zdziwienia podejmuje gadkę po "angielskiemu". Nawet nie widać miejsca gdzie tam można wjechać do lasku...

Może to jest ustawione ale widzę że nie masz pojęcia o tirówkach dziwi cię fakt że mówi po angielsku a prawda jest taka że większość to studentki które sobie dorabiają powiecie że jestem pierdolni*ty ale taka jest smutna prawda
Fakt faktem że większość tirówek to grubawe pasztety albo brudne rumunki/bługarki ale też idzie wychaczyć coś ładniejszego tylko te bardziej ogarnięte pracują w domach albo jakiś klubach
Zgłoś
FryzjerZG 2015-01-14, 20:27
Kurwa mać, ale dupa ! Gdzie to stoi ??? !!!
Zgłoś
RmX 2015-01-14, 21:10
Za pięćset PLN to 50% młodych polek Ci opierdoli berło wystarczy dobrze trafić... i nie...nie te z ulicy ani z burdeli.
Zgłoś
f................3 2015-01-14, 21:15
@Swir_93
Te bardziej ogarnięte bawią się w sponsoring. Dla dinozaurów internetowych: dziany typ spędza sobie z laską "miłe chwile", np. restauracja, kino itp. a później ruchanko. Niby wszystko kulturalnie i takie tam, ale dziwka dziwką pozostanie. Nie musicie wierzyć (w końcu to internety i każdy może sobie wymyślić bzdury), ale słyszałem w swoim otoczeniu o takich osobach, np. koleżanka mojej siostry- tak studentka.
Zgłoś
cancerous 2015-01-14, 21:18 2
@Swir_93

studentki na krajówkach?!?! jesteś pierdolnięty...

ustawione jak W11, gra aktorska na tym samym poziomie, ta wywrotka na rowerze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem