Kuzynka strajkujaca nauczycielka: jak mogą atakować chrześcijan i to jeszcze w święta.
Ja: to tak jakby nauczyciele strajkowali w trakcie matur.
Musiałem uciekać rękami przed drewniana linijka.
To w ramach tej akcji niech pracują 40 godzin tygodniowo w swoim miejscu pracy? Zajebiście, że z przywileju wykonywania części obowiązków w domu zrobili zarzut, więc kurwa niech siedzą 8 godzin dziennie w szkole niezależnie od ilości godzi lekcyjnych.
Państwo w którym dyskotekowe ruchadło z piątką bękartów, dostaje za siedzenie na zapyziałej piździe więcej hajsu niż początkujący lekarz (że o pielęgniarkach nie wspomnę) czy nauczyciel za pracę, jest pojebane i tu nie ma czego bronić.
Podatki płacimy właśnie na takie rzeczy jak edukacja, służba zdrowia, policja, wojsko, wymiar sprawiedliwości czy administracja . Więc skoro są grube miliardy dla nierobów to powinny się znaleźć dla nauczycieli.
@up To w ramach tej akcji niech pracują 40 godzin tygodniowo w swoim miejscu pracy? Zajebiście, że z przywileju wykonywania części obowiązków w domu zrobili zarzut, więc kurwa niech siedzą 8 godzin dziennie w szkole niezależnie od ilości godzi lekcyjnych.
Większość nauczycieli wolałaby mieć standardowy 40 godzinny tydzień pracy. Tylko nikt o zdrowych zmysłach do tego nie dopuści, ze strony rządzących. Co gorsza, ile wtedy dzieci musiałyby w szkole spędzać, aby nauczyciele wyrobili te 40 godzin? Co z zastępstwami za chorych nauczycieli, kto te 40 godzin za nich wyrobi? Co z nauczycielami biologii, chemii, informatyki itp? Co jak oni zachorują?
Sytuacja sprzed świątecznego telewizora...
Kuzynka strajkujaca nauczycielka: jak mogą atakować chrześcijan i to jeszcze w święta.
Ja: to tak jakby nauczyciele strajkowali w trakcie matur.
Musiałem uciekać rękami przed drewniana linijka.